6 načinov, kako osrečiti žensko?

  • 26. 01. 2016
6 načinov, kako osrečiti žensko?

1. Pogosto jo osrečite s poljubi

Čeprav se morda sliši samoumevno, pa se vendarle vprašajte, ali svojo najdražjo res vsakič, ko greste od doma in ko se vrnete, pozdravite s poljubom. Četudi je tega deležna, pa poljubi ne bi smeli biti površni, brez posebnega truda in podeljeni le zato, ker ona od vas to pač pričakuje. Ne poljubljajte je le takrat, kadar jo želite napeljati k seksu, temveč jo poljubite večkrat dnevno, na različne načine.

2. Pomagajte ji pri gospodinjskih opravilih in ji laskajte

Če vaša draga večino svojega časa preživlja v službi in hodi domov utrujena, ji veliko prostega časa vzame tudi skrb za vajin naraščaj, potem jo boste gotovo neizmerno razveselili, če ji boste ponudili pomoč pri gospodinjskih opravilih. Saj ni treba, da vsak teden do potankosti očistite in pospravite vaš dom, dovolj bo že, če boste tu in tam pomili posodo ali posesali, če boste pospravili časopise in revije, odvržene na jedilno ali klubsko mizico, uredili igrače vaših najmlajših, ki sicer ležijo po vseh kotih stanovanja. Katero koli opravilo že boste pač postorili namesto nje, jo bo prijazna gesta zagotovo precej razbremenila in osrečila.

Navsezadnje je vsaka spočita ženska tudi boljše volje in srečnejša kot tista, ki mora doma vse postoriti sama, njen dragi pa zgolj poležava. Če ne znate kuhati in to delo prepuščate njej, ji priznajte njene sposobnosti, sami pa opravite kaj drugega. Moški žensko najbolj osreči takrat, ko opazi njen trud in jo tudi pohvali, ne pa da njeno delo ignorira ali se iz njega celo norčuje.

Če ste do svoje boljše polovice spoštljivi in prijazni, potem gotovo ve, kako zelo jo imate radi in koliko vam pomeni. Pa vendar ženske to včasih rade tudi slišijo. Zato ne skoparite s komplimenti in lepimi besedami, ko vidite, da je nastopil primeren trenutek za to.

Če se na primer odpravljata na družinsko praznovanje in se je vaša draga še posebej lepo uredila, ji povejte, kako lepa in seksi je, in kako zelo ste ponosni, da imate tako čudovito ženo oziroma dekle. Včasih ji kar tako povejte, kako zelo jo ljubite in kako srečni ste, da jo imate. Ko pride od frizerja, pohvalite njeno novo pričesko in ji povejte, da se ji odlično poda. Verjemite, da jo bodo prijazne besede in laskavi komentarji močno osrečili.

3. Zapomnite si pomembne datume

Saj ne da si morate zapomniti datum, ko sta se spoznala, šla na prvi zmenek, ko sta tudi v resnici postala par, sta se prvič poljubila, sta prvič spala skupaj, sta se preselila v skupen dom. Vsekakor pa bo vaši dragi veliko pomenilo, če si boste zapomnili vsaj tiste zares pomembne datume, torej njen rojstni dan, dan, ki sta ga določila za začetek zveze, obletnico poroke. In če ji boste na te dneve pripravili kakšno manjše presenečenje, če jo boste na primer peljali na romantično večerjo, izlet, v kino, če ji boste prinesli rožico ali čokolado, če ji boste povedali, kako radi jo imate, bo zagotovo ta že tako poseben dan še toliko bolj poseben in vesel.

4. Na težek dan jo poskušajte nasmejati

Ženski neizmerno veliko pomeni, če se lahko zanese na vas – posebej v trenutkih, ko ji je še posebej težko. Zato jo, kadar je potrta, zaskrbljena ali slabe volje, poskušajte nasmejati in jo spraviti v boljše razpoloženje. Povejte ji kakšno šalo, za katero veste, da jo vedno nasmeje, povejte ji, kaj zabavnega se vam je pripetilo danes, ali pa jo spomnite na kakšno smešno prigodo iz preteklosti. Verjemite, že to, da se boste trudili dvignili njeno razpoloženje, jo bo ganilo in jo spravilo v vsaj malce boljšo voljo. Predvsem pa jo bo na tiho osrečilo zavedanje, da tudi v slabih trenutkih ni sama in da ji njen moški stoji ob strani.

5. Ne pozabite na drobne dotike

Že res, da je ženskam pomembna tudi spolnost, a mnogim pripadnicam nežnejšega spola v marsikaterem trenutku več kot seks pomeni topel objem, poljubček, stisk roke. Te drobne nežnosti ji lahko povedo več kot tisoč besed in jo lahko neizmerno osrečijo. Zato jo zjutraj, preden odhiti v službo, poljubite in ji zaželite lep dan. Medtem ko kuha kosilo, se ji prikradite za hrbet in jo na hitro zmasirajte. Zvečer, ko se utrujena zgrudi k vam na zofo, jo objemite in pobožajte po laseh.

6. V postelji ji s posteljnino pokažite, da jo cenite

Ne pozabite, da štejejo malenkosti. Zagotovo bo vesela, če jo boste zvečer povabili v posteljo, prej pa preoblekli posteljnino, da bo prijetno dišala po svežem. S tem boste pokazali, da vam ni samo do tega, da jo spravite v posteljo, temveč se bo v postelji z vami počutila spoštovano in vredno. Prav nobena ženska se ne počuti dobro, če ima občutek, da se niste potrudili z osebno higieno ali s čistočo v postelji. Šele v naslednjem koraku poskrbite za seksi spodnje perilo in čutno posteljnino. S svileno posteljnino zagotovo ne boste zgrešili.

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja