Najboljše ideje za zavijanje daril doma

  • 12. 12. 2016
Najboljše ideje za zavijanje daril doma

Uradno se je že začela sezona kupovanja božičnih daril. Ko boste končno izbrali darila za vaše najbližje, pa se vseeno pojavi druga »težava« - darilo je potrebno še zaviti. Že res, da lahko kupite kar darilno vrečko ali pa vam darilo zavijejo v darilnem butiku, cvetličarni ali celo v nakupovalnih središčih, toda z malo kreativnosti lahko darila zavijete kar sami. Doma zavita darila izžarevajo tisto osebno noto in bodo prejemnike še bolj navdušila.

1. Alu folija je enostavna in se odlično prilega.

Darila in alu folija

Alu folija ni uporabna le v kuhinji, ampak lahko z njo zavijete tudi darila. Ker se odlično prilega, boste darilo zavili v trenutku in popolnoma brez težav. Okrasite ga še z barvnimi trakovi ali darilnimi mašnami, prav tako pa lahko nanj po želji nalepite še kakšne druge okraske, ki jih najdete doma.

 

2. Časopisni papir za vintage pridih.


Darila in časopisMorda se sliši čudno, vendar darila, zavita v časopisni papir izgledajo fantastično in dajejo nekakšen vintage pridih. Čez darilo lahko ovijete še barvne trakove, da nekoliko poživite izgled, lahko pa ohraniti kar vintage stil in uporabite klasično vrvico.

 

3. Tematsko zavita darila: zemljevid, note, križanke ...


Darilo in noteČe veste, da oseba, ki bo prejela darilo, obožuje potovanja, boste zadeli v polno, če darilo zavijete v kakšen star zemljevid. Enak učinek bo na prejemnika imelo darilo, zavito v note, če se oseba ukvarja z glasbo, ali pa ga zavijete v križanke, če je oseba ljubiteljica reševanja križank.

 

4. Gumbi so lahko čudovit okras.

Darila in gumbi

Darilo zavijte v enobarven papir in ga okrasite z gumbi različnih velikosti in barv. Tisti bolj vešči ustvarjanja lahko ustvarite pravi barvni mozaik gumbov!

 

5. Igriv izgled s papirnatimi modelčki za muffine.

Darila in muffiniOd sedaj naprej papirnatih modelčkov za muffine ne boste uporabljali le za peko, ampak tudi za zavijanje daril. Enobarven ali barvast papir z dodatkom pisanih modelčkov bo darilu dal čudovit igriv izgled.

 

6. Darilna vrečka z vašim pečatom.

Darilne vrečkeČe kljub vsemu še vedno prisegate na darilne vrečke, kupite povsem preproste, enobarvne in jih okrasite sami po vaših željah. Na njih narišite ali nalepite različne božične motive. Vaši najbližji bodo navdušeni!

 

To je le nekaj idej, kako lahko darilo zavijete sami. Domišljija pri tem nima meja in je dovoljeno praktično vse :). Preizkusite!


Še nimate darila za vaše bližnje?
Preverite v naši spletni trgovini in izbirajte med več kot 200 idejami za darila! Klik klik

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja