Nasveti za počitniški seks v naravi

  • 11. 03. 2016
Nasveti za počitniški seks v naravi

Seks na valovih

Nalahno zibanje in vznemirljivost pljuskanja valov ob vajino telo. Seks v morju je lahko neverjetno erotičen. Da bo romantičnost še večja, se predajanju prepustita, ko pade mrak. Najprej poiščita zaseben kotiček nekje na oddaljeni plaži in si umislita seks na obrežju, kjer bodo valovi le rahlo dosegli vajino razgreto telo. Pozorna bodita le na močne valove in ostre skale, da ne bi po nepotrebnem prekinili vajino idilo. Zaplavata lahko tudi v večje globine, kjer je potrebno malce več iznajdljivosti. Za boljšo oporo vama je v pomoč napihljiva blazina.

Seks na bazenu

Podvodnega ljubkovanja se lahko lotita tudi na bazenu. Tja se odpravita takrat, ko ni največje gneče in majhnih otrok. Poredne igrice v bazenu so pravo adrenalinsko početje. Ne bodite sramežljivi in dopustite rokam, da zaidejo tudi pod njene ali njegove kopalke. Dotiki lahko potekajo na skoraj neopazen način. Ljubkovanje na bazenu ima seveda neke meje, a ravno v tem je čar. Ko bosta povsem razvneta in se bosta že težko zadrževala, nadaljujta nekje, kjer bosta končno sama.

Seks v gozdičku

Naša dežela premore obsežno poraščenost z gozdovi, ne glede na to, iz katerega dela Slovenije prihajate. Če vaju gozdički vzburjajo, z izbiro lokacije ne bo problema. Obljudene gozdne poti seveda ne pridejo v poštev, zato izberita bolj odročne. Skušajta se izogniti le preveč glasnim zvokom strasti. Debla dreves so odličen pripomoček za seks, zato se naslonite na njih ali se ga oprimite z rokami. Ne bo pa odveč kakšna odejica, ki vaju bo zaščitila pred iglicami, suhim listjem, klopi in drugimi žuželkami.

Seks v kampu

Tudi seks v kampu je lahko izjemno zanimiva dogodivščina, saj vaju od množice ljudi loči le tanka plast blaga. Zahteva sicer nekaj eksperimentiranja, če ne želita, da vajina intimnost postane javna. Ne pozabita ugasniti baterije ali drugega vira svetlobe, saj bo drugače vajino početje kaj hitro povsem razkrito. Samo v vednost: zvočni efekti strasti se lahko po mirnem kampu širijo precej daleč naokrog.

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja