Odprli smo jo! Slovenske Konjice - nova in največja trgovina Vitapur v Sloveniji

  • 8. 09. 2016
Odprli smo jo! Slovenske Konjice - nova in največja trgovina Vitapur v Sloveniji

Težko pričakovana otvoritev.

V sredo, 7. septembra, smo v Slovenskih Konjicah odprli novo in hkrati največjo trgovino Vitapur v Sloveniji. Na enem mestu združujemo izdelke za ves dom: spalnico, kuhinjo, kopalnico in prosti čas, našo ponudbo pa vedno znova tudi širimo. Tako je večji prostor bil nuja, saj vam lahko sedaj ponudimo največjo izbiro ležišč na enem mestu.

Nova trgovina konjice 

Izberi in odpeljiNOVO – Izberi in odpelji! Ne samo večja izbira, ampak zagotovljena tudi stalna zaloga izdelkov!

Nova in največja trgovina Vitapur v Sloveniji se poleg še večje in bogatejše ponudbe ponaša tudi s stalno zalogo izdelkov. Izberite in odpeljite, da bodo vrhunski izdelki v vašem domu že danes. Obiščite nas na Tovarniški 7b v Slovenskih Konjicah, kjer vam bodo naši izkušeni svetovalci z veseljem pomagali pri vaših odločitvah.

Kupci navdušeni nas prostorom in ponudbo.

Številčen obisk na otvoritveni dan je pokazal, da so kupci prostor že takoj vzeli za svojega. Navdušenje nad še bogatejšo ponudbo se je pokazalo tudi na njihovih zadovoljnih obrazih, saj so bili nad izdelki preprosto navdušeni.

Toplina in harmonija prostora za prijetno nakupovanje.

Večji prostor je z idealno razporeditvijo opremljen v duhu pozitivne energije, ki z visokokakovostnimi izdelki zapolnjuje police s posodo, posteljnino, z odejami, vzglavniki, brisačami in ostalimi izdelki, ki bodo brez dvoma polepšali izgled vašega doma. Da bo nakupovanje še večji užitek, vam predstavljamo največjo izbiro ležišč na enem mestu. Vabljeni, da vas razvajamo!

 Trgovina Slovenske Konjice

Razveselili smo tudi otroke v konjiškem vrtcu.

Srečo ob otvoritvi pa smo delili tudi z otroki vrtca v Slovenskih Konjicah, saj smo jim podarili otroške odejice, knjige in kocke, ki bodo njihov vsakdan zagotovo prijetno polepšale.

Torej, z odprtjem nove trgovine vam tako ponujamo še dodatne ugodnosti:

  • Svetovanje Vitapurjevih strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami.
  • Največja izbira ležišč na enem mestu.
  • Zagotovljena zaloga.
  • Plačilo na obroke.
  • Brezplačno parkirno mesto.

Naj bo vaš nakup edinstveno doživetje! Vabljeni, da se prepričate.

Obiščite nas!

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja