Se ne dvigne?

  • 11. 03. 2016
Se ne dvigne?

Tudi utrujenost je lahko vzrok

Moški, ki je v službi ves čas pod stresom zaradi prevelike količine dela, prenatrpanega urnika, rokov, ki jih mora vsak dan loviti …, je pogosto izžet in izčrpan, kar se lahko pozna tudi v postelji. V začetnih fazah je enostavno preutrujen, da bi ga seks zanimal. Ko zvečer končno pade v posteljo, si želi samo spati.Včasih je vse, kar potrebuje, le kratek počitek pred spolnim odnosom.

Nerazumevanje poveča pritisk

Težave z erekcijo prinašajo tudi čustvena in partnerska neskladja. Moški libido je po takšnem dogodku popolnoma prizadet. Pogosto pa partnerke ne najdejo pravih besed oziroma se s tem ne želijo ubadati, kar pa moškega še bolj prizadene. Če moški med ljubljenjem ne more obdržati erekcije, je izjemno pomembno, da se iz tega ne norčujete in ga ne obtožujete. Ne sprašujte ga, če se je to zgodilo, ker ima ljubico ali, ker vas ne ljubi več. To bo le povečalo pritisk in stvari še poslabšalo.


Privoščite si sprostitev

Da do teh težav ne bi prihajalo, je zelo pomembno, da si skupaj privoščita razvajanje, ki bo na oba vplivalo sproščujoče. Po napornem dnevu v službi oz. doma se odpravita na poživljajočo masažo ali romantično kopel v dvoje. Ko bosta popolnoma sproščena, je čas, da v domači spalnici nadaljujeta začeto vzdušje. 

 

Opustitev slabih navad

Seveda je zelo pomemben zdrav življenjski slog. Prava mera gibanja in po možnosti opustitev kajenja ter ostalih slabih razvad bo vaše spolno življenje še izboljšalo. Razmislite, kaj lahko tudi sami storite zato, da bo vaš korenjak vedno v pogonu.

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja