Zapiramo trgovino v Velenju in odpiramo novo!

  • 5. 10. 2016
Zapiramo trgovino v Velenju in odpiramo novo!

Trgovina Vitapur v Velenju, ki je s svojimi kakovostnimi izdelki razvajala že številne zadovoljne uporabnike, se z 8. 10. poslavlja.

A nikakor ne za dolgo! Preden odpremo novo trgovino, smo pripravili razprodajo več kot 1000 izdelkov po neverjetnih akcijskih cenah. Od 4. 10. do 8. 10 boste posodo znamke Rosmarino lahko sedaj kupili že za 5 eur,  ležišča Hitex kar do 50 % ceneje, dekorativne odeje Amelia 1+1 gratis in vzglavnike že za 9,90 eur. Na voljo bodo tudi ostali izdelki za dom in spanje kar do 75 % ceneje.

Vedno širši asortima izdelkov narekuje potrebo po večji trgovini.

Našim kupcem želimo dati kar največ, zato vedno znova razvijamo nove izdelke – od izdelkov za dom, kakovosten spanec, prosti čas do kopalniških izdelkov – in tako širimo ponudbo na različnih področjih. S tem se je povečala potreba tudi po večjem prostoru.

Otvoritev še večje in sodobnejše trgovine Vitapur.

V sredo, 19. oktobra, bo uradna otvoritev nove  trgovine. Še večja, sodobnejša in s še večjo izbiro. Na enem mestu bomo združili bogato ponudbo izdelkov za ves dom in spanje.

Pomembno je, da se v prostoru tudi dobro počutite.

Trgovina tako ne bo opremljena le s široko izbiro vrhunskih izdelkov, ampak bo prostor izžareval tudi toplino in domačnost. Čas je, da nakupovanje doživite drugače, kar nova Vitapurjeva trgovina v Velenju vsekakor prinaša. Harmonija prostora in najboljših izdelkov za popolno doživet (nakupovalni) dan.

Pridite in doživite nakupovanje drugače.

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja