-70%
 
Keramični nož Rosmarino Eco-Ceramic za zelenjavo

Rosmarino Keramični nož Rosmarino Eco-Ceramic za zelenjavo

Oster keramični nož je nepogrešljiv v vsaki kuhinji. Rezanje hrane bo hitro in enostavno. Celoten opis »
Od

Redna cena: 9,90 €

Vaša cena od: 2,97 €

* Zahtevano

Razlogi za nakup

Enostavno vzdrževanje

Vsa posoda je povsem enostavna za čiščenje, saj ne potrebuje dodatnega drgnjenja.

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Veliki sezonski popusti so tu!

 

Rosmarino Black Lava Stone

 

Opis

Oster keramični nož je nepogrešljiv v vsaki kuhinji. Rezanje hrane bo hitro in enostavno.

Lahek, trden in zelo oster

Keramični nož Rosmarino je precej lažji kot običajni noži. Z njim boste enostavneje in lažje rokovali, saj boste vso energijo preusmerili v pripravo hrane, s tem pa boste učinkovitejši in hitrejši. S keramičnim nožem bo rezanje mesa, zelenjave, sadja pravo veselje, saj je izjemno oster. Njegova ostrina traja 10 x dlje kot pri običajnih nožih, zato kar pozabite zamudno brušenje in sekljanje hrane s topimi rezili. Keramični nož je narejen iz zelo obstojne in trdne keramike. Odlikuje ga čudovit dizajn in visokokakovostni ročaj. 

Nož Eco Ceramic je zdravju prijazen, saj ne rjavi

Nož Rosmarino Eco Ceramic je zdravju prijazen, saj ne rjavi, s tem pa izključuje možnost zaužitja zdravju škodljive rje, ki pri običajnih kovinskih nožih lahko pride v stik z živilom. Ne prevzema vonjav in okusa živil, ju ne meša ter ne prenaša na drugo hrano. Zato boste lahko z istim nožem preprosto rezali ali sekljali različne vrste hrane, ne da bi se jabolka navzela vonja česna ali čebule, če boste uporabili isti nož.

Večnamenskost noža

Kuharski nož Rosmarino Eco Ceramic je prava izbira za raznovrstna opravila: z njim boste hitro in učinkovito rezali meso, ribe in zelenjavo.

Enostavno čiščenje

Keramični nož Rosmarino je zelo enostaven za čiščenje, saj ga boste preprosto očistili pod tekočo vodo in z malo detergenta. 


Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • Zelo lahek in priročen: z njim boste lažje in enostavneje rokovali.
  • Izdelan iz zelo obstojne in trdne keramike.
  • Dolgotrajna ostrina rezila nožev: 10 x dlje oster od ostalih nožev.
  • Zelo trden: ne poškodujejo ga sol, sokovi in ostale kisline.
  • Zdravju prijazen: ne rjavi.
  • Ne prevzama vonja in okusa živil, ju ne meša ter ne prenaša na drugo hrano.
  • Enostavno čiščenje.
  • 1 nož, 10 cm dolgo rezilo.
Sestava Ne
Vzdrževanje Keramični nož Rosmarino je zelo enostaven za čiščenje, saj ga boste preprosto očistili pod tekočo vodo in z malo detergenta.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico.
 

Dostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek

Značke izdelka