Hitex Otroško ležišče Hitex Camomile Junior

Camomile Junior je napredno otroško ležišče, saj z obračljivim jedrom dveh trdot poskrbi za pravilno lego otroškega telesa. Celoten opis »
Od 84,90 €
DARILO: Otroški vzglavnik Vitapur Junior Bamboo
Ob nakupu ležišča vam podarimo vzglavnik v vrednosti 19,90 eur.

Želite vedeti, kdaj bo izdelek ponovno na zalogi?

Kliknite tu, ali pa nam pošljite sporočilo na media@vitapur.si

Izdelka trenutno ni na zalogi.

Pomoč pri nakupu

Razlogi za nakup

Esenca kamilice

Esenca kamilice je znana po številnih pozitivnih lastnostih. Ima ugoden vpliva na počutje in navdaja z občutkom veselja in topline.

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Pralna prevleka

S pralno prevleko bodo vaši izdelki čisti in sveži. Vaš spalni prostor bo tako vedno higienski.

Rosmarino Black Lava Stone

 

Opis

Vašemu malčku bo ležišče Camomile Junior nudilo odlično podporo, saj popolnima sledi njegovemu razvoju. Do približno 4 mesecev se priporoča trša stran, za nadaljnje mesece pa mehkejša.

Napredno otroško ležišče z obračljivim jedrom dveh trdot, za pravilno lego otroškega telesa

Ležišče Camomile Junior omogoča dobro podporo telesu vašega malčka in pravilno lego hrbtenice. Obračljivo jedro je sestavljeno iz dveh plasti, mehkejše in čvrstejše pene, ki sledita otrokovemu razvoju. Tako boste ležišče preprosto obrnili na drugo stran in poskrbeli za optimalno podporo telesa glede na otrokovo rast.

Kamilica za mirnejši spanec

Tkanina prevleke ležišča je za boljše počutje obogatena z esenco kamilice, ki je že stoletja poznana po svojih številnih pozitivnih lastnostih. Vonj kamilice navdaja z občutkom veselja, topline in optimizma, hkrati pa pričara svežino in pomaga pri sproščanju.

Popolnoma brez lepil

Obračljivo dvojno jedro ležišča Camomile Junior so naši strokovnjaki razvili tako, da ga ni potrebno lepiti. Lepila in topila lahko namreč povzročajo številna obolenja in negativno vplivajo na centralni živčni sistem. Ker jedro ležišča Camomile Junior ne vsebuje nobenih lepil, bo vaš malček spal udobno in predvsem zdravo.

Vakuumsko pakiranje za praktičen, higieničen in varčen prevoz

Ležišče Camomile je vakuumsko pakirano, kar prinaša številne prednosti. Vakuumsko pakiranje je namreč izjemno praktično za prevoz, ležišče pa ima zaradi tega manjši volumen, kar omogoča, da je transport racionalnejši in varčnejši; v enem prevozu se tako prepelje več izdelkov, s tem pa se zmanjšuje število voženj in posledično količina izpustov CO2. Hkrati je vakuumsko pakiranje izjemno higienično, saj je izdelek neprodušno zaprt in ohranja popolno čistočo in svežino.

Proizvedeno v Sloveniji

Naša ležišča Hitex so proizvedena v Sloveniji in slovijo po več kot 20-letni tradiciji. Za vašega otroka le visoka kakovost, izjemno udobje in  skrbno izbrani materiali. 

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • 2 jedri v 1 ležišču: obračljivo jedro za spanje na mehki ali trši podlagi, ki sledi otrokovemu razvoju.
  • 10 cm visoko jedro: za pravilno podporo otroškega telesa.
  • Jedro iz napredne poliuretanske pene: za udobje in mehkobo.
  • Prevleka z nežno esenco kamilice: nudi mirnejši spanec vašemu otroku.
  • Izdelano brez lepil: za zdrav spanec otroka. 
  • Pralna prevleka: za čistočo in svežino.
  • Enostaven transport: ležišče ima zaradi vakuumskega pakiranja manjši volumen.
  • Vakuumsko pakiranje: omogoča, da ležišče pripeljete varčno, higienično in brez poškodb.
  • Slovenski proizvod: kvalitetna izdelava.
  • Dimenzija: 70 x 140 cm.
Sestava

Tkanina: 100% mikrovlakna, tretma z esenco kamilice.

Polnilo prevleke: 100% mikrovlakna, 250 g/m2.

Jedro: 100% poliuretanska pena. Višina jedra: 10 cm.

Vzdrževanje

Jedro ni pralno. Enostavno snemljiva prevleka je pralna na 40 °C, kar omogoča preprosto vzdrževanje.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico.
 

Dostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek

Značke izdelka