Blazina Pad Pillow

Za udobno uporabo vaše tablice. Celoten opis »
Od

Redna cena: 19,90 €

Vaša cena od: 5,97 €

* Zahtevano

Ležišča -30 % + brezplačna dostava

 

Rosmarino Black Lava Stone

 

Opis

Udobno

Za udobno uporabo vašega tabličnega računalnika iPad ali vaše Touch Screen tablice kjerkoli in kadarkoli, tudi sede v postelji ali na kavču. Z blazino Pad Pillow boste preprečili, da bi vaše roke zaradi držanja tablice postale utrujene, razen tega pa lahko blazino s pridom uporabite tudi pri branju ali gledanju filmov in televizije.

Praktično

Najsi želite na vašem tabličnem računalniku igrati igrice ali pisati - blazina Pad Pillow bo zadovoljila vse vaše potrebe.

Vselej z vami

Blazina, ki lahko gre z vami tudi na pot. Blazina Pad Pillow vam omogoča udobno uporabo vašega tabličnega računalnika iPad ali vaše Touch Screen tablice vselej in povsod, saj je vaša idealna spremljevalka tudi na potovanjih z letalom ali avtomobilom. Blazina Pad Pillow ustreza večini tabličnih računalnikov, s prevleko ali brez.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • Za udobno uporabo vašega tabličnega računalnika.
  • Blazina, ki lahko gre z vami tudi na pot.
Sestava Ne
Vzdrževanje Ne

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico.
 

Dostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek

Značke izdelka