Ortopedic LegComfort podporna blazina za noge

Ohranja vaš hrbet, boke in kolena v pravilnem položaju tudi med ležanjem. Celoten opis »
Od

Redna cena: 19,90 €

Vaša cena od: 6,97 €

* Zahtevano

Po darila v Vitapur

 

Rosmarino Black Lava Stone

 

Opis

LegComfort podporna blazina za noge – ohranja vaš hrbet, boke in kolena v pravilnem položaju tudi med ležanjem. Priporočljiva je za vse, ki se zbujate z bolečinami v hrbtenici in kolenih. Anatomsko oblikovana podporna blazina nudi pravilno lego in razbremenitev napetih mišic. Vitasens spominska pena hitro prepozna obliko telesa in se mu udobno prilagodi.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • Ohranja vaš hrbet, boke in kolena v pravilnem položaju tudi med ležanjem. 
  • Za pravilno lego in razbremenitev napetih mišic.
  • Priporočljiva je za vse, ki se zbujate z bolečinami v hrbtenici in kolenih. 
  • Prevleka je snemljiva in pralna.
Sestava

Prevleka: 80% bombaž, 20% Airella poliestrska mikrovlakna.

Jedro: 100% vitasens prilagodljiva spominska pena

Vzdrževanje Pralna prevleka.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico.
 

Dostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek

Značke izdelka