0

12 dišečih čajnih sveč SPASS - Wild Orchid

-50%
12 dišečih čajnih sveč  SPASS - Wild Orchid
Izberite čarovnijo vonja in vašemu domu pričarajte nepozabne trenutke! V setu je 12 čajnih svečk, z omamno dišečim vonjem divje orhideje. Celoten opis »
Od

Redna cena: 1,99 €

1,00 €

* Zahtevano

12 dišečih čajnih sveč SPASS - Wild Orchid

85% testirancev dokazano na ležiščih Hitex boljše spi

Opis

Dišeče čajne svečke

Prava izbira sveče vam bo po napornem dnevu izboljšala razpoloženje, ustvarila prijetno romantično vzdušje, pregnala skrbi in popeljala na mistično potovanje. V setu je 12 čajnih svečk, z omamno dišečim vonjem divje orhideje, ki mu preprosto recite Wild Orchid.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • Barva: vijolična
  • Premer sveče:  Ø 1,6 cm
  • Čas gorenja: več kot 10 ur
  • V setu 12 sveč.

Razlogi za nakup

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-aDostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek