2+1 GRATIS na vse za kuhanje Izkoristite veliko akcijo Rosmarino posode 2+1 gratis in prejmite najcenejši izdelek GRATIS. KLIK >>
Iščite po celotni trgovini ... Kontaktni telefon

Vaša košarica je trenutno prazna.

Skupni znesek nakupa (z DDV): 0,00 €
Na blagajno
Meni
-81%Razprodaja Razprodaja
Kocke 4Kiddo Triceratops
-81%Razprodaja Razprodaja

Kiddo Kocke 4Kiddo Triceratops

Sestavi triceratopa! Enega najbolj znanih rastlinojedcev sestavi iz 206 kock, ki so združljive z drugimi znamkami.

* Zahtevano

Od
Redna cena: 14,90 €
2,90 € -81%
Ni na zalogi Izbrani izdelek trenutno ni na zalogi.
Znižana dostava, samo 2,99 €.
14-dnevna garancija zadovoljstva Zagotavljamo nakup brez skrbi, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.
Potrebujete pomoč?
Pokličite na: 03 292 79 90 Začnite: Spletni pogovor Pišite na: [email protected]

Opis

Jurski park v vašem domu

Izberite najljubšega dinozavra in poustvarite filmsko sceno Jurskega parka. Na voljo je deset različnih dinozavrov. S kockami koristno preživljate prosti čas, zraven pa se veliko naučite. Spodbujajo k domišljiji in ustvarjanju. Z igračo otroci razvijajo fino motoriko in prostorsko zaznavanje.

Komplet vsebuje 206 delov.
Primerno za otroke od 6. leta starosti naprej.

Ali poznate triceratopa?

Triceratopi so imeli čokato in robustno telo. Na prednjih nogah so imel pet prstov, na zadnjih pa štiri. Veljajo za enega najprepoznavnejših dinozavrov. Najbolj opazna lastnost je velika lobanja, ena največjih med kopenskimi živalmi. V dolžino je lahko merila več kot 2 metra in je predstavljala skoraj tretjino dolžine živali. En rog je bil na nosu, nad nosnicami, dva rogova, dolga približno 1 meter, pa nad očmi. Na koncu lobanje se je nahajal koščen greben, ki za razliko od drugih podobnih dinozavrov, ni imel odprtin, ampak je bil masiven.

 

Njihova posebnost je bila, da so hodili po vseh štirih nogah. Po drži med hojo z rahlo izbočenimi rameni so bili podobni sodobnim nosorogom.

 

Splošne značilnosti triceratopa:
 • Višina: 3 metre
 • Dolžina: 9 metrov
 • Teža: 6–12 ton
 • Prebivanje: Severna Amerika
 • Življenje: pred 65 milijoni let
 • Prehranjevanje: rastlinojedec

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
 • Vsebuje 206 delov.
 • Kocke so združljive s kockami drugih znamk.
 • Klasične kocke za sestavo dinozavra.
 • Iz trpežne in obstojne plastike.
 • Dimenzija škatle: 25 x 15 x 5 cm.
 • Za otroke starejše od 6 let.

Plačilo, dostava in vračila

Hitra dostava

Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 

Nakup brez tveganja

Zagotavljamo nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni..

Različni načini plačila

Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-a.