Čistimo zaloge! Prihranite 40 - 70 % ob nakupu plažnih brisač, vzglavnikov, kovčkov, ležišč in vseh sezonskih izdelkov! Izkoristi ugodnost >>

Vaša košarica je trenutno prazna.

Skupni znesek nakupa (z DDV): 0,00 €
Na blagajno
Meni

Rosmarino Pekač z mrežico Rosmarino Baker Golden

Oglati pekač Rosmarino Baker Gold je namenjen predvsem peki mesa, krompirčka in ostale hrane po želji. Učinek vročega kamna omogoča naraven način priprave hrane. Pekač z mrežico dimenzij 40 x 28 x 8 cm.
Oglati pekač Rosmarino Baker Gold je namenjen predvsem peki mesa, krompirčka in ostale hrane po želji. Učinek vročega kamna omogoča naraven način priprave hrane. Pekač z mrežico dimenzij 40 x 28 x 8 cm.
Od
Redna cena: 29,98 €
11,99 € -60%

* Zahtevano

Pekač z mrežico Rosmarino Baker Golden
-60% 29,98 € 11,99 €
Na zalogi Predvidoma bo izdelek pri vas v 2-3 delovnih dneh.
Nakup v trgovini
Poglej zalogo po trgovinah

Trajno dobra cena

Opis

Pekač z mrežico Rosmarino Baker Gold je z modernim dizajnom, s posebnim neoprijemljivim mineralnim premazom odličen za pripravo razne hrane. Z dodano mrežico za lažjo pripravo mesa.

Sodobna tehnologija z učinkom vročega kamna

Pekač Rosmarino Baker Gold z učinkom vročega kamna omogoča edinstven pristop k peki. Sodobna tehnologija do popolnosti nadgrajuje enega najstarejših in najbolj pristnih načinov priprave hrane – na kamnu. Pekač z učinkom vročega kamna omogoča najbolj naraven način peke, kar ste si ga lahko zamislili v domači kuhinji. Z njim boste obroke pripravili hitro, enostavno in predvsem zdravo – z malo maščobami.

Za pripravo hrustljavega krompirčka in mesa: peka z minimalno količino maščob in brez prijemanja

Peka hrane s pekačem Baker Gold je enostavna, saj se hrana med peko ne prijema površine pekača. Neoprijemljiv, še trpežnejši mineralni nanos pekačev je narejen po posebnem in tehnološko naprednem postopku, ki omogoča peko brez dodatnih maščob, kar pomeni zdrav in enostaven način pripravljanja obrokov. Pripravite meso in priloge na različne načine.

Dodelan dizajn in barva za vse kuharske navdušence

Pekač Rosmarino Baker Gold smo še dodatno oplemenitili s svetlejšo barvo, ki z dodelanim dizajnom poskrbi za izvrsten videz.

Pekač z mrežico

Pekač ima dodano mrežico, da boste meso in ostalo hrano pripravljali še enostavneje.

Pekač z oznako brez PFOA

Premaz pekača Rosmarino Baker Gold ne vsebuje perfluorooktanojske kisline (PFOA), ki je dokazano škodljiva in jo nekateri proizvajalci še vedno uporabljajo za izdelavo premazov za posodo. Prav tako premaz pekača ne vsebuje drugih škodljivih snovi.Vzdrževanje

Pekač Rosmarino Baker Gold je enostaven za čiščenje. Lahko ga operete tudi v pomivalnem stroju.

Dodatne informacije

Sestava
Karbonsko jeklo, nerjaveče jeklo, premaz proti oprijemanju.
Glavne značilnosti
  • Neoprijemljiv, mineralni premaz: brez prijemanja.
  • Odlična razporeditev toplote: enakomerno in hitrejše pečenje.
  • Izjemno odporen na visoke temperature.
  • Pekač z mrežico: idealen za peko mesa.
  • Brez PFOA: brez zdravju škodljivih primesi.
  • Enostavno čiščenje: tudi v pomivalnem stroju.
  • Dimenzije: 40 x 28 x 8 cm.

Plačilo, dostava in vračila

Hitra dostava

Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 

Nakup brez tveganja

Zagotavljamo nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni..

Različni načini plačila

Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-a.

Ocene in mnenja

0.0
0 mnenj
Oceni izdelek