VELIKI SEZONSKI POPUSTI Največja zimska razprodaja izdelkov do vročih -60% je končno TU. Izkoristi ZDAJ >>

Vaša košarica je trenutno prazna.

Skupni znesek nakupa (z DDV): 0,00 €
Na blagajno
Meni
3-delni set Sonične ščetke Vitapur VELLA, TO GO - bela
3-delni set Sonične ščetke Vitapur VELLA, TO GO - bela

Vitapur 3-delni set Sonične ščetke Vitapur VELLA, TO GO - bela

 • Set sonične zobne ščetke, potovalnega etuija in dodatnega nastavka.
 • 3 funkcije ščetkanja in 30-sekundni intervali za lažje čiščenje.
 • Inovativne ergonomsko oblikovane ščetine z impregniranim aktivnim ogljem.
 • Priložen dodaten nadomestni nastavek zobne ščetke in potovalni etui v beli barvi.
Redna cena: 157,70 €
79,90 € -49%

* Zahtevano

Na zalogi Predvidoma bo izdelek pri vas v 2-3 delovnih dneh.
ZA BLEŠČEČ NASMEH S STILOM!

3-delni set VELLA za profesionalno izkušnjo ščetkanja zob vsebuje sonično zobno ščetko VELLA, potovalni etui in dodatni nadomestni nastavek v beli barvi. Sonična električna zobna ščetka VELLA je vaša nova pot do popolne ustne higiene. Sonično gibanje zobne ščetke ustvari mikromehurčke, ki pripomorejo do občutno boljšega čiščenja zob, na povsem neagresiven način. Inovativno pristrižene ščetine zobne ščetke so mehke in prepojene z aktivnim ogljem, ki ohranja naravno belino vaših zob. VELLA opravi kar 31.000 enakomernih gibov na minuto, ki jih je s klasično zobno ščetko nemogoče opraviti v tako kratkem času. Redno odstranjevanje zobnih oblog je ključnega pomena pri pomoči k težavam, kot so: zobne obloge, vnetje dlesni ali zadah. Izbirajte med 3 načini čiščenja, ki so prilagojeni vašim potrebam: funkcija osnovnega čiščenja, funkcija nežnejše masaže vaših dlesni ali funkcija za poliranje vaših zob. Potovalni etui za sonično električno zobno ščetko VELLA omogoča optimalen način shranjevanja doma ali med potovanjem. Hkrati bo vaša zobna ščetka vedno skrbno v čistem okolju. Primeren je za vsakodnevno rabo, saj omogoča enostavno magnetno zapiranje, v vedno čistem okolju. Setu je priložen še 1 dodatni nadomestni nastavek/glava za zobno ščetko VELLA, ki zdrži cca. 3 mesece.

prerez
 1. Sonična zobna ščetka.

 2. Nastavek zobne ščetke.

 3. Polnilna postaja.

 4. USB adapter.

31.000 soničnih vibracij na minuto

31.000 soničnih vibracij na minuto

Visokofrekvenčne sonične vibracije ustvarjajo gibanje in ustvarjajo majhne mehurčke, ki vodo in zobno pasto med ščetkanjem širi med zobmi in vzdolž linije vaših dlesni, za lažji spopad s skritimi bakterijami. Ščetka popolnoma očisti površino zob ter pomaga odstraniti bakterije in zobne obloge iz medzobnega prostora in pod robom dlesni. Zahvaljujoč preverjeni sonični tehnologiji ščetka odstrani do 7-krat več zobnih oblog na težje dostopnih mestih in madežev v primerjavi z navadno ščetko in vam zagotavlja vidno bolj čiste in bele zobe.

Inovativno pristrižene ščetine z aktivnim ogljem za bel nasmeh

Inovativno pristrižene ščetine z aktivnim ogljem za bel nasmeh

Ščetine so prepojene z aktivnim ogljem, ki je najboljša alternativa za pomoč pri beljenju zob. Oglje iz kokosovih lupin pomaga pri ohranjanju belega nasmeha, brez umetnih barvil in drugih umetnih snovi, ki lahko poškodujejo sklenino in dlesni. Premišljeno prirezane ščetine s krajšo in daljšo obliko očistijo hkrati medzobne prostore in sklenino zob s čimer je ščetkanje še učinkovitejšo. Zaradi manjšega pritiska in nežnejših ščetin prihaja do manj krvavenja in poškodb dlesni. Ščetine so premišljeno prirezane, da se karseda prilegajo obliki zob.

3 načini ščetkanja

3 načini ščetkanja

Najdite svojega najboljšega partnerja v umivanju zob – whitening, cleaning ali massage funkcija bodo poskrbele za popolno ustno higieno in temeljito umite zobe. White funkcijo izberete za intenzivno ščetkanje, odstranitev površinskih madežev in poliranje zob, Clean funkcijo uporabite za vsakodnevno čiščenje, ki bo izboljšalo vašo natančnost ščetkanja zob, Massage funkcijo pa izberete za nežnejšo masažo pri ščetkanju in nego občutljivejših predelov ustne votline.

2 minutni timer za izklop in 30 sekundni intervali ščetkanja

2 minutni timer za izklop in 30 sekundni intervali ščetkanja

Po priporočenem 2 minutnem ščetkanju se ščetka samodejno izklopi. Zahvaljujoč 30-sekundnim intervalom vas bo ščetka opomnila, da se lahko premaknete na naslednji del zobnega loka. Z samo enim polnjenjem vam bo ščetka podarila 28 dni brezskrbne uporabe, indikator polnjenja vas obvesti o praznosti baterije, zato da ste vi lahko brez skrbi.

Zakaj izbrati
 • Izberite inovativno rešitev: ergonomsko oblikovane mehke ščetine omogočajo bolj učinkovito čiščenje zob in doseg medzobnih prostorov. Za neagresivno, a natančno čiščenje.
 • Izberite zobno ščetko z dolgo življenjsko dobo. Enostavno menjujte vaše nastavke / glavo zobne ščetke po 3 mesecih.
 • Sodobna sonična tehnologija omogoča, da gibanje z 31.000 potezami na minuto ustvari mikromehurčke za izjemno čist občutek.
 • Izbirajte med 3 načini ščetkanja vaših zob, tudi za občutljive zobe. Med funkcijami lahko enostavno menjujete zgolj z 1 gumbom.
 • Z implementiranim 2-minutnim časovnikom in 30-sekundnimi intervali. Vsakih 30 sekund vas bo vaša sonična zobna ščetka opomnila, da se premaknete na naslednji predel zobnega loka.
 • Majhnost priloženega nastavka / glave zobne ščetke je pomembna tudi za to, da z njo lažje dosežete težje dostopna mesta.
 • Enostavno polnjenje s priloženo USB polnilno postajo ali USB-kablom.
 • Priložen potovalni etui z magnetnim etuijem bo poskrbel za skrbno shranjeno zobno ščetko v čistem okolju.
Vzdrževanje

1. Zobno ščetko očistite z rahlo navlaženo krpo.

2. Nastavek / glavo zobne ščetke sperite pod tekočo vodo in ga obrišite do suhega.

3. Potovalni etui za zobno ščetko lahko z milnico sperete pod tekočo vodo.

MENJAVA NASTAVKA:
Če želite zamenjati nastavka / glavo zobne ščetke, nujno izklopite zobno ščetko. Zamenjavo nastavkov priporočamo po cca. 3 mesecih.

Plačilo, dostava in vračila
Hitra dostava

Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 

Nakup brez tveganja

Zagotavljamo nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni..

Različni načini plačila

Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-a.

Podrobnosti
 • Material držala zobne ščetke: Soft Touch plastika ABS.
 • Material ščetin: DuPont PBT.
 • Material etuija: Soft Touch plastika ABS in magnet.
 • Hitrost: Do 31.000 potez ščetke na minuto.
 • Vodoodpornost: da, IPx7.
 • Implementiran 2-minutni časovnik: da.
 • 30-sekundni intervali: da.
 • Priložen nastavek / glava zobne ščetke: da.
 • Možnost menjave nastavka / glave zobne ščetke: da.
 • Vrsta baterije za polnjenje: litij-ionska baterija.
 • Čas polnjenja: cca. 10 h.
 • Priložen polnilna postaja, USB adapter in USB kabel: da.
 • Indikator za kontrolo polnjenja: da.
 • Barva: črna.
 • Dimenzija zobne ščetke: 25,3 x 2,7 cm.
 • Dimenzija etuija: 21 x 5,3 x 3,5 cm.
 • Garancija: 2 leti.