Vaša košarica je trenutno prazna.

Skupni znesek nakupa (z DDV): 0,00 €
Na blagajno
Meni

Rosmarino Višji pekač Rosmarino Baker Gold

Višji pekač z učinkom vročega kamna omogoča naraven način priprave hrane, z bistveno manj maščobami. Za peko kruha in raznih kolačev. Pekač dimenzij 30,5 x 16 x 6,5 cm.
Višji pekač z učinkom vročega kamna omogoča naraven način priprave hrane, z bistveno manj maščobami. Za peko kruha in raznih kolačev. Pekač dimenzij
30,5 x 16 x 6,5 cm.
Od
Redna cena: 13,98 €
6,99 € -50%

* Zahtevano

Višji pekač Rosmarino Baker Gold
-50% 13,98 € 6,99 €
Ni na zalogi Izbrani izdelek trenutno ni na zalogi. Preverite v naših trgovinah.
Nakup v trgovini
Poglej zalogo po trgovinah

Trajno dobra cena

Opis

Podolgovati pekač Baker Gold omogoča pripravo hrane z minimalno količino maščob. Pekač je s svojo obliko odličen za peko kruha, kolačev in seveda ostale hrane po izbiri.

Sodobna tehnologija z učinkom vročega kamna

Pekač Rosmarino Baker Gold z učinkom vročega kamna omogoča edinstven pristop k peki. Sodobna tehnologija do popolnosti nadgrajuje enega najstarejših in najpristnejših načinov priprave hrane – na kamnu. Pekač z učinkom vročega kamna omogoča najnaravnejši način peke, kar ste si ga lahko zamislili v domači kuhinji. Z njim boste obroke pripravili hitro, enostavno in predvsem zdravo – z malo maščobami.

Za pripravo kruha in raznih kolačev: peka z minimalno količino maščob in brez prijemanja

Priprava hrane s pekačem Baker Gold je enostavna, saj se hrana med peko ne prijema površine posode. Neoprijemljiv, še trpežnejši mineralni nanos pekačev je narejen po posebnem in tehnološko naprednem postopku, ki omogoča pečenje brez dodatnih maščob, kar pomeni zdrav in enostaven način pripravljanja hrane.

Pekač z oznako PFOA FREE

Premaz pekača Rosmarino Baker Gold ne vsebuje perfluorooktanojske kisline (PFOA), ki je dokazano škodljiva in jo nekateri proizvajalci še vedno uporabljajo za izdelavo premazov za posodo. Prav tako premaz pekača ne vsebuje drugih škodljivih snovi.Vzdrževanje

Pekači Rosmarino Baker Gold so enostavni za čiščenje. Lahko jih operete tudi v pomivalnem stroju.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
 • Neoprijemljiv, še trpežnejši mineralni premaz: brez prijemanja.
 • Peka z minimalno količino maščob.
 • Idealen za peko kruha in raznih kolačev. 
 • Odlična razporeditev toplote: enakomerno in hitrejše pečenje.
 • Hrana zadrži minerale in vitamine, ki jih naše telo potrebuje za zdravo delovanje.
 • Izjemno odporen na visoke temperature.
 • Zmanjša porabo energije.
 • Enostavno čiščenje: tudi v pomivalnem stroju.
 • Brez PFOA: brez zdravju škodljivih primesi.
 • Dimenzija: 30,5 x 16 x 6,5 cm.

Plačilo, dostava in vračila

Hitra dostava

Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 

Nakup brez tveganja

Zagotavljamo nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni..

Različni načini plačila

Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-a.

Ocene in mnenja

0.0
0 mnenj
Oceni izdelek