Ležišča Hitex do -50% + DARILO posteljnina Svilanit! NE SPREGLEJ ŠE VIKENDA BREZPLAČNE DOSTAVE za VSA NAROČILA! Preveri več >>

Vaša košarica je trenutno prazna.

Skupni znesek nakupa (z DDV): 0,00 €
Na blagajno
Meni
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava
3-delni set nepogrešljivih kuhinjskih odcejalnikov in organizatorjev. Izjemno praktičen odcejalnik posode je primeren za manjše kuhinje ali kampiranje, za vse, ki nimate veliko prostora za odcejanje in odlaganje pomite posode. Dvostransko uporabna odcejalna plošča na eni strani z zatiči za vse tipe krožnikov, na drugi za lažje odlaganje loncev in ponev. Enostavno nastavljivi nastavki za kozarce, ki jih lahko poljubno premaknete tja, kjer vam najbolj ustreza. Stojalo za pribor je po želji nastavljivo na eno ali drugo stran odcejalnika. 360° vrtljiv odlivnik pa bo poskrbel za nemoteno odtekanje odvečne vode, ne glede na položaj ga lahko usmerite v pomivalno korito. Izjemno praktičen odcejalnik kuhinjskega pribora z dvema režama za odcejanje večjih kuhinjskih nožev in ostalih ostrih predmetov in s šestimi predeli za odcejanje pribora. Silikonska podloga v notranjosti odcejalnika bo zaščitila ohišje pred ostrimi predmeti, hkrati pa s svojimi silikonskimi nogicami zagotavlja stabilnost posode. Majhen, a izjemno priročen kuhinjski organizator za hrambo čistilnih pripomočkov.  Najbolj priročen in enostaven način za hrambo gobic, detergentov in drugih čistilnih pripomočkov - vse v eni posodi in na enem mestu.

Rosmarino 3-delni set kuhinjskih organizatorjev in odcejalnikov Rosmarino

  • 3-delni set nepogrešljivih kuhinjskih odcejalnikov in organizatorjev.
  • Praktičen odcejalnik posode je primeren za manjše kuhinje ali kampiranje.
  • Idealen pripomoček za odcejanje kuhinjskega pribora.
  • Organizator čistilnih pripomočkov za higienično odlagalno korito.
Redna cena: 37,70 €
29,90 € -21%

* Zahtevano

Na zalogi Predvidoma bo izdelek pri vas v 2-3 delovnih dneh.

3-delni set nepogrešljivih kuhinjskih odcejalnikov in organizatorjev. Izjemno praktičen odcejalnik posode je primeren za manjše kuhinje ali kampiranje, za vse, ki nimate veliko prostora za odcejanje in odlaganje pomite posode. Dvostransko uporabna odcejalna plošča na eni strani z zatiči za vse tipe krožnikov, na drugi za lažje odlaganje loncev in ponev. Enostavno nastavljivi nastavki za kozarce, ki jih lahko poljubno premaknete tja, kjer vam najbolj ustreza. Stojalo za pribor je po želji nastavljivo na eno ali drugo stran odcejalnika. 360° vrtljiv odlivnik pa bo poskrbel za nemoteno odtekanje odvečne vode, ne glede na položaj ga lahko usmerite v pomivalno korito. Izjemno praktičen odcejalnik kuhinjskega pribora z dvema režama za odcejanje večjih kuhinjskih nožev in ostalih ostrih predmetov in s šestimi predeli za odcejanje pribora. Silikonska podloga v notranjosti odcejalnika bo zaščitila ohišje pred ostrimi predmeti, hkrati pa s svojimi silikonskimi nogicami zagotavlja stabilnost posode. Majhen, a izjemno priročen kuhinjski organizator za hrambo čistilnih pripomočkov. Najbolj priročen in enostaven način za hrambo gobic, detergentov in drugih čistilnih pripomočkov - vse v eni posodi in na enem mestu.

Plačilo, dostava in vračila
Hitra dostava

Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 

Nakup brez tveganja

Zagotavljamo nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni..

Različni načini plačila

Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-a.

Podrobnosti
  • Material: plastika PP.
  • Brez BPA: da.
  • Dimenzija odcejalnika posode: 47 x 26,5 x 7,5 cm.
  • Dimenzija odcejalnika za pribor: 18 x 11 x 17 cm.
  • Dimenzija organizatorja: 22 x 14 x 11 cm.

Ocene in mnenja

0.0
0 mnenj
Oceni izdelek