BOŽIČNA PONUDBA LEŽIŠČ Vsa ležišča Hitex do -50% + DARILO ob nakupu! Klikni tukaj >>

Vaša košarica je trenutno prazna.

Skupni znesek nakupa (z DDV): 0,00 €
Na blagajno
Meni
-40%
Darilo
Darilo
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava
 
Darilo
Darilo
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava
7 consko ležišče iz lateksa Hitex Clean Cool Comfort je visoko 18 cm in poskrbi za popolno podporo vašega telesa in udobje ter zagotavlja, da se boste zjutraj zbudili spočiti in naspani. Jedro iz 100 % lateksa poskrbi za popolno prilagoditev telesu in spalnemu položaju, zraven tega pa lateks vzdržuje optimalno temperaturo in pretok zraka v ležišču. Prevleka ležišča je snemljiva in pralna na 30 °C.
Darilo
Darilo
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava

Vitapur Hitex Ležišče iz lateksa Hitex Clean Cool Comfort

  • 7-consko lateks ležišče višine 18 cm.
  • Jedro iz 100 % lateksa.
  • Individualna izbira trdote ležišča.
  • Snemljiva in pralna prevleka.
DARILO
Pri nakupu ležišča prejmete DARILO:
Vzglavnik Vitapur AloeVera v vrednosti 24,90 € in BREZPLAČNO DOSTAVO.
Od
Redna cena: 749,90 €
449,94 € -40%
ALI
Na 4 obroke:
1x 179,98 € + 3x 89,99 €
Možnost plačila na 12 obrokov v naših trgovinah po Sloveniji.

* Zahtevano

Po naročilu Predvidoma bo izdelek pri vas v 7-10 delovnih dneh.

7 consko ležišče iz lateksa Hitex Clean Cool Comfort je visoko 18 cm in poskrbi za popolno podporo vašega telesa in udobje ter zagotavlja, da se boste zjutraj zbudili spočiti in naspani. Jedro iz 100 % lateksa poskrbi za popolno prilagoditev telesu in spalnemu položaju, zraven tega pa lateks vzdržuje optimalno temperaturo in pretok zraka v ležišču. Prevleka ležišča je snemljiva in pralna na 30 °C.

7 con za odlično podporo in pravilen položaj telesa

7 con za odlično podporo in pravilen položaj telesa

Ergonomsko ležišče je po dolžini sestavljeno iz 7 različnih trdot v predelu glave, ramen, bokov, ledvenem predelu in nogah. Pravilno razporejeni različno trdi posamezni predeli ležišča zagotavljajo pravilno podporo vašemu telesu. Tako ima vaša hrbtenica obliko ravne črte in pravilen fiziološki položaj, kar jo pomaga razbremeniti.
Jedro iz lateksa za pravilno lego hrbtenice in maksimalno udobje

Jedro iz lateksa za pravilno lego hrbtenice in maksimalno udobje

Jedro ležišča iz 100 % lateksa in višine 16 cm vam bo nudilo največje udobje, saj se s svojo elastičnostjo zelo hitro prilagodi novi spalni legi, vaša hrbtenica bo med ležanjem pravilno podprta in razbremenjena pritiska. Luknjičasto jedro iz lateksa vzdržuje optimalno temperaturo ležišča ter zagotavlja konstanten pretok zraka preko noči ter s tem predstavlja negostoljubno okolje za mikrobe in pršice.
Popolno ležišče ustvarjeno za vsakega posameznika

Popolno ležišče ustvarjeno za vsakega posameznika

Vsa lateks ležišča so narejena po naročilu in prilagojena željam in potrebam posameznika. Zraven standardnih dimenzij je možna tudi izdelava dimenzij po meri. Največja prednost ležišč iz lateksa pa je možnost individualne izbire trdote jedra glede na posameznikovo težo in potrebe. Pri osebah do 75 kg se priporoča mehko ležišče (trdota M), pri osebah med 75 in 95 kg trše ležišče (trdota T), za osebe nad 95 kg je priporočljivo ekstra trdo ležišče (trdota ET).
Kakšno letveno dno izbrati?

Kakšno letveno dno izbrati?

Pri ležiščih iz lateksa je obvezna uporaba vpetih prožnih letvic. Takšno letveno dno zagotavlja večje udobje, pravilno podporo telesu med spanjem, preprečuje posedanje ležišča in zadrževanje vlage ter mu s tem zagotavlja ustrezno zračenje.
Zakaj izbrati
  • Ležišče iz 100 % lateksa najvišje kakovosti je zaradi svoje elastičnosti primerno za različne spalne položaje, za ljudi povprečne telesne zgradbe oz. osebe do 110 kg.
  • 100 % lateks v jedru ležišča se zaradi svoje izjemne sposobnosti prilagajanja odlično zlije z vašim telesom in mu omogoča večji prostor ugreznitve v ramenskem in bočnem predelu ter najboljšo podporo v ledvenem delu.
  • 7 različnih trdot v ležišču nudi odlično podporo in pravilen položaj telesa, ležišče je tako primerno za vse, ki si želite razbremenjeno hrbtenico in pravilen fiziološki položaj med spanjem.
  • Izjemne naravne sposobnosti lateksa, kot so prožnost, gostota in zračnost, skupaj z indivudialno izbiro trdote jedra glede na vašo težo in potrebe, predstavljajo sinonim za popolno ležišče po meri posameznika.
  • Snemljiva prevleka je pralna na 30 °C, ležišče je zato primerno za vse z občutljivo in problematično kožo, alergike in astmatike.

30-dnevno testno obdobje z 8-letnim jamstvom
Vsa naša ležišča slovijo po več kot 20-letni tradiciji. 30-dnevno testno obdobje od dneva nakupa vam omogoča, da ležišče stestirate in se prepričate ali vam ustreza. Ob ustrezni uporabi pravega letvenega dna vam na ležišče priznamo 8-letno jamstvo.

Ležišče iz lateksa Hitex Clean Cool Comfort je izdelano po naročilu
Ležišče iz lateksa vam izdelamo po naročilu, tudi v nestandarnih dimenzijah. Pogoj za izdelavo je vnaprejšnje plačilo 40 % avansa ali celotnega zneska naročila. Dobavni rok za izdelke izdelane po naročilu je od 7 do 10 delovnih dni. Ko je avans poravnan, bo vaše naročilo poslano v izdelavo.

Možnost plačila na obroke
Plačilo na do 4 obroke preko položnice brez obresti in brez pretirane papirologije. Plačilo na obroke brez obresti lahko uredite ob nakupu preko spletne trgovine www.vitapur.si, v vsaki trgovini Vitapur-Hitex po Sloveniji ali ob naročilu preko telefona 03 292 79 90. Na spletni strani lahko med samim postopkom nakupa enostavno izberete nakup na obroke brez obresti in oddate naročilo. Po prejemu naročila vas bomo kontaktirali in uredili vse potrebno. Vse informacije o možnosti plačila na do 4 obroke na tej povezavi

Vzdrževanje

Snemljiva in pralna prevleka ležišča na 30 °C .

Plačilo, dostava in vračila
Hitra dostava

Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 

Nakup brez tveganja

Zagotavljamo nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni..

Različni načini plačila

Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-a.

Podrobnosti
Višina ležišča  18 cm.
Višina jedra  16 cm.
Cone podpore in udobja  7 con.
Tkanina prevleke  30 % mikrovlakna Climacool , 70 % mikrovlakna ClimaSoft.
Polnilo prevleke  100 % mikrovlakna ClimaSoft 6d.
Jedro  100 % lateks.
Snemljiva in pralna prevleka  da, na 30 °C.
Primerno za težo  izbrati je mogoče različno trdo jedro lateksa, ustrezno vaši teži.
Priporočeno letveno dno  vpete prožne letvice.
Garancija/jamstvo  2 leti / 8 let*.
Dimenzije  na voljo v standardnih dimenzijah:  80 x 200 cm, 90 x 190 cm, 90 x 200 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm in 180 x 200 cm. Ležišče iz lateksta naredimo tudi v nestandardnih dimenzijah. 
Stopnja trdote  M - do 75 kg, T - od 75 do 95 kg, ET - nad 95 kg.
OEKO-TEX certifikat  da, Standard 100.
Testno obdobje  30 dni.
Proizvedeno v  Sloveniji.

* Podaljšano jamstvo velja ob ustrezni uporabi pravega letvenega dna.

Nasveti in ideje

Ne veste katero ležišče izbrati? Več v VODIČU ZA IZBIRO LEŽIŠČA.