Brezplačna dostava! Stroške dostave PLAČAMO MI! Izkoristi ugodnost >>
Samo
še
dni
ur
:
min
:
sek

Vaša košarica je trenutno prazna.

Skupni znesek nakupa (z DDV): 0,00 €
Na blagajno
Meni

Hitex Letveno dno Hitex Airflex Comfort

Brezplačna
dostava
Brezplačna dostava
Letveno dno primerno za žepkasta ležišča / vzmetnice in hibridno ležišče Hitex ZEN, sestavlja 12 masivnih letvic iz slovenskega smrekovega lesa. Čvrsto in stabilno letveno dno, ki prenaša tudi večje obremenitve. Na voljo v štirih dimenzijah.
Letveno dno primerno za žepkasta ležišča / vzmetnice in hibridno ležišče Hitex ZEN, sestavlja 12 masivnih letvic iz slovenskega smrekovega lesa. Čvrsto in stabilno letveno dno, ki prenaša tudi večje obremenitve. Na voljo v štirih dimenzijah.
Izdelek vam dostavimo BREZPLAČNO!
Samo še
dni
ur
:
min
:
sek
Od
Redna cena: 49,90 €
34,93 € -30%

* Zahtevano

Letveno dno Hitex Airflex Comfort
-30% 49,90 € 34,93 €
Na zalogi Predvidoma bo izdelek pri vas v 2-3 delovnih dneh.
Nakup v trgovini
Poglej zalogo po trgovinah

Trajno dobra cena

Opis

Izjemno trpežno letveno dno Hitex AirFlex Comfort za pravilno podporo telesu in daljšo življenjsko dobo vašega ležišča. Primerno za vsa žepkasta ležišča in hibridno ležišče Hitex ZEN.

Visokokakovostna rešitev za vsa žepkasta ležišča

Letveno dno sestavlja 12 masivnih letvic iz slovenskega smrekovega lesa, kar je jamstvo za čvrstost in stabilnost, saj s svojo gostoto in masivnostjo odlično prenašajo tudi večje obremenitve. Kombinacija letvic s trpežno, netkano tkanino zagotavlja idealno podlago za vsa žepkasta ležišča.

Letveno dno onemogoča posedanje ležišča in podaljšuje njegovo življenjsko dobo

Razporeditev letvic je osnovana tako, da omogoča optimalno podporo po celotni dolžini ležišča. Z letvenim dnom AirFlex Comfort boste vašemu žepkastemu ležišču podaljšali življenjsko dobo, vaše telo pa bo s tem tudi pravilno podprto. 

Letveno dno iz slovenskega smrekovega lesa

Smreka je v slovenskem prostoru najpogostejši iglavec. Smrekov les je rdečkasto bele barve. Na splošno je smrekovina mehka, srednje trdna in žilava. Letveno dno iz smrekovine je čvrsto in odlično prenaša tudi večje obremenitve.

Zakaj žepkasta ležišča potrebujejo takšno letveno dno?

Tudi žepkasta ležišča potrebujejo letveno dno. Zaradi prožnih žepkastih vzmeti pa se pri žepkastih ležiščih priporoča klasično letveno dno, brez gibljivih letvic, saj z dvojno prožnostjo dosežete ravno nasprotni učinek in tako vašemu telesu ne zagotovite primerne podpore.

Priporočamo tudi za hibridno ležišče Hitex ZEN

Ker je ležišče ZEN sestavljeno iz več plasti – hladno stisnjene pene, lateksa, spominske pene – se tudi zanj priporoča letveno dno AirFlex Comfort.

Dodatne informacije

Sestava

Letvice: smrekov les
Prevleka letvic: netkan 100 % poliester

Glavne značilnosti
  • Iz slovenskega smrekovega lesa: izredna trpežnost in čvrstost.
  • 12 masivnih letvic: prenašajo tudi večje obremenitve.
  • Debelina letvic: 18 mm.
  • Za daljšo življenjsko dobo ležišča.
  • Možnost individualnega prilagajanja dolžine.
  • Dimenzije: 70 x 200, 80 x 200, 90 x 200, 120 x 200 cm.

Plačilo, dostava in vračila

Hitra dostava

Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 

Nakup brez tveganja

Zagotavljamo nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni..

Različni načini plačila

Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-a.

Ocene in mnenja

0.0
0 mnenj
Oceni izdelek