Barva vaše posteljnine razkriva, kakšni ste v postelji!

  • 25. 01. 2016
Barva vaše posteljnine razkriva, kakšni ste v postelji!

Bela posteljnina ne dopušča eksperimentiranja

Bela posteljnina nas navdaja s svojo čistostjo in svežino, v ljubezenskem življenju pa kaže na samozavestnega ljubimca oz. ljubimko. Za tiste, ki imate posteljo odeto v belo, veljajo spolne aktivnosti za nekaj intimnega in skrivnostnega. Eksperimentiranje v postelji zato odpade.

Črna posteljnina je izzivalna

Za tiste, ki imajo veliko stvari v spalnici črnih, velja, da so trdne, odločne in hkrati introvertirane osebe. V ljubezenskem življenju črna posteljnina predstavlja močno, a konzervativno osebo, ki pa vedno zna presenetiti. Tisti, ki imate črno posteljnino, obožujete izzive, nove užitke in nepričakovane situacije. Reagirate po občutku in trenutnih željah, ljubezenske trenutke pa vam pokvari edino stres.

Rdeča posteljnina je barva strasti in ljubezni

Rdeča barva nam daje energijo. Je barva strasti in ljubezni. Tisti, ki imate rdečo posteljnino, ste dinamični in vedno v akciji. V postelji ste strastni in iznajdljivi, zato vam eksperimentiranje ni tuje. Radi ste v središču pozornosti in uživate v tem, da imate moč. Težava se pojavi edino takrat, ko postanete preveč dominantni.

Rumena posteljnina spodbuja eksperimentiranje

Rumena barva spodbuja eksperimentiranje. Idealno, če morate v posteljo vnesti nekaj nove svežine. Rumena posteljnina kaže na spontanega in inovativnega ljubimca, ki je hkrati tudi zelo prilagodljiv do potreb in želja svojega partnerja.

Zelena posteljnina povečuje povezanost

Tisti, ki obožujejo zeleno barvo, so zelo odprti in odkriti, zato prisegajo na iskrene in poštene odnose. Zelena barva posteljnine je barva harmonije, zato povečuje povezanost med partnerjema. Ženske, ki imajo takšno posteljnino, posteljne aktivnosti doživljajo kot čisti izraz ljubezni, medtem ko so moški, ki jim je všeč zelena, po navadi sramežljivi in nerodni v postelji, vendar na simpatičen in pozitiven način. Tisti, ki imate radi zeleno, vam je tuje tudi varanje.

Rožnata posteljnina povečuje razigranost

Za ljubitelje rožnate velja, da ste zelo mehka in ljubeča oseba, pa tudi romantična, občutljiva in sanjava. Rožnata posteljnina razkriva zelo rahločutno osebo, ki je v postelji otročja in razigrana. Radi izzivate in včasih obljubljate več, kot ste pripravljeni dati. Moški, ki jim je všeč roza barva posteljnine, radi flirtajo.

Vijola posteljnina izboljšuje spolno življenje

Tisti, ki obožujejo vijolično barvo v spalnici, so najbolj spolno aktivni v primerjavi z drugimi, ki spijo v drugačnih barvnih kombinacijah. Če torej obožujete to barvo, ste zelo čustveni, strastni in sočustvujoči. Pogosto sledite svojemu srcu in ukrepate, še preden dobro premislite. Všeč so vam nadzor in pravila. Osebam, ki imajo radi to barvo, so bolj pomembni lastni užitki kot partnerjevi.

Siva posteljnina je pravo nasprotje vijolični

Siva barva je pravo nasprotje vijolični. Pari, ki spijo na sivi posteljnini, se najmanjkrat tedensko posvečajo posteljnim aktivnostim, ki za moškega pomeni sproščanje pritiska, za ženske pa zadovoljevanje potreb partnerja ali nujna pot, ki vodi do ustvarjanja družine. Siva posteljnina zato ponazarja zadržano osebo, ki je neodločna.

Modra posteljnina pomirja

Modra barva je tista, ki pomirja. Idealna za »crkljanje«, a nikakor ne za vroče noči. Če imate radi modro ste nežni in čutni, partnerju veliko nudite, toda veliko od njega tudi pričakujete.

Oranžna posteljnina povečuje spolno slo

Oranžna posteljnina povečuje spolno slo, saj vsi ljubitelji te barve uživate v igri zapeljevanja, ki vključuje tudi kakšne trike, ki ste jih videli v filmih. Posteljne aktivnosti in flirtanje je za vas enako pomembno, oboje pa se vam zdi odraz fantazije in trudite se, da tako tudi izgleda.

Rjava posteljnina spodbuja flirtanje

Vsi, ki se navdušuje nad zemeljsko, rjavo posteljnino, ste pravi balzam za svojega partnerja. V postelji ste pozorni in vedno upoštevate in spoštujete partnerjeve želje in potrebe. Ste romantična duša, ki nadvse uživa v zapeljevanju in flirtanju, besede ljubim te pa izrečete le, ko to ljubezen zares čutite. V postelji sovražite kritiko.

Preveri ponudbo Vitapurjeve posteljnine!

Posteljnina Vitapur

Sporočite, kakšni ste v postelji z izbirano ponudbo posteljnine! Še več modelov dobite v spletni trgovini.

Siva bombažna posteljnina Vitapur Family Dream

Bela bombažna posteljnina Svilanit Orchid

Roza bombažno-satenasta posteljnina Vitapur Joana

Zelena Bombažna posteljnina Vitapur Family Jungle

Rumena bombažna posteljnina Vitapur Family Nala

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja