Hladni večeri so kot nalašč za vročo masažo!

  • 11. 03. 2016
Hladni večeri so kot nalašč za vročo masažo!

Erotična masaža v družbi še vedno predstavlja nekakšen tabu. Ampak med dvema ljubljenima osebama ne bi smelo biti nikakršnih preprek. Tako si s svojo boljšo polovico privoščita razvajanje v objemu vajinega doma in začinita dogajanje z veliko mero erotike, nenazadnje tudi z erotično masažo.

Kako pripravimo teren za erotično masažo?

Prostor v katerem boste izvajali masažo najprej napolnite predvsem s prijetnim vzdušjem. Prižgite sveče in zavrtite zapeljivo glasbo. Imejte pripravljeno posebno masažno olje in lubrikant za masažo posebnih mest. Površino postelje pokrijte s svežo rjuho in pripravite brisačo. Olje pušča madeže, zato morda ni najbolje, da izberete svojo najboljšo posteljnino. Izklopite mobilni telefon in poskrbite, da med masažo ne bo motenj iz okolice.

Začetek z vročo kopeljo

Da bo začetek prijetnješi, začnita s kopeljo. Telo se bo omehčalo, vidva pa popolnoma sprostila. Okopana se skrbno obrišita in se gola odpravita na prizorišče masaže. Partnerju recite, naj se uleže na posteljo na trebuh. Na dlan kanite nekaj kapljic masažnega olja in ga segrejte med dlanmi.

Navadno masažo nadgradite v erotično

S konicami prstov pričnite božati telo. Skrbno se pomikajte od spodnjega dela hrbta do ramen. Nežno pregnetite ramena in s poljubi ljubkujte vrat. Nato preidite na masažo rok, ki jo lahko zaključite s sesanjem prstov. Nato čvrsteje zmasirajte zadnjico in nadaljujte z masažo stegen ter stopal. Razširite partnerjeve noge in ga nežno zmasirajte po notranji strani stegen. Dražite ga z zapeljivimi besedami, nato pa nadaljujte z masažo intimnega predela. Masažo lahko zaključite s samo masažo ali pa se vključite. Partnerju pokažite, da hočete vse in bosta dogajanje nadaljevala združena pod rjuhami.

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja