Horoskop: kako naj telovadijo ovni, levi in strelci

  • 25. 01. 2019
Horoskop: kako naj telovadijo ovni, levi in strelci

Ognjena znamenja so sama po sebi divja in zagnana, to pa se kaže tudi v njihovem načinu vadbe. Ovni, levi in strelci tako nikoli ne počivajo in so vedno pripravljeni izkusiti kaj novega. Če potrebujete motivacijo in partnerja pri vadbi, potem je telovadba z njimi obvezna!

Ognjena znamenja: oven, lev in strelec

Nihče ni bolj tekmovalen od ognjenih znamenj! Vsaka vadba, kjer se dobro preznojijo, je za njih zadetek v polno. Tudi sobno kolo, plavanje ali tek sta vedno v igri. Imajo ogromno energije in se težko povsem umirijo. Vadba je njihov način življenja.

Radi se udeležujejo tudi skupinskih vadb. Nikoli jim ni težko zapravljati denarja za svoje najljubše vadbe, tudi če jih potem sploh ne obiskujejo do konca. Obožujejo izzive, zato gredo vedno preko svojih zmožnosti. Forma za ognjena znamenja ni nikoli vprašljiva. Vedno so v polni pripravljenosti.

Oven

Vadba za ovne

Ovni so avanturistične narave in se ne bojijo poskusiti česa novega. So strokovnjaki za »biti prvi«. Bolj kot so tekmovalni, bolj njihov športni duh prehaja v rutino. Poleg že omenjenih vadb je za njih idealen tudi boks, saj so pogumni in jim je všeč visoka aktivnost, da se dobro preznojijo. Torej, ovni, nataknite si rokavice in akcija!

Ideje za športno opremo:

Pri aktivni vadbi je treba piti dovolj tekočine, zato je termovka odlična tako za hladne kot tople napitke. Prostoren nahrbtnik pa pri vadbi tudi ne sme manjkati.

Vadba za ovne

  1. Termovka NES
  2. Športni nahrbtnik NES 20-litrski

Lev

Vadba za leve

Levi so popolnoma neustrašni. Najraje gredo v bližnji fitnes in si dajo duška na vseh mogočih napravah, da bodo njihova telesa do poletja kar najbolj izklesana. Vaje za moč jih dobro utrdijo, zato priporočamo tudi plezanje. Telo in duh jim bosta še kako hvaležna.

Ideje za športno opremo:

Za obisk fitnesa priporočamo vpojno brisačo, športna potovalka pa tudi nikoli ni odveč.

Vadba za leve

  1. Potovalna torba Scandinavia 37-litrska
  2. Komplet brisač za fitnes Svilanit Relax

 

Strelec

Vadba za strelce

Strelci obožujejo potovanja, svobodo in sprehode v naravi. Takšni in drugačni pohodi jim predstavljajo pravo strast. Še posebej radi pospešijo korak, da dvignejo srčni utrip in se dobro preznojijo. Če se odpravijo na potovanja ali izlete v tujino, vedno izkoristijo priložnost za lokalne pohode. Morda naslednjič raziskovanje popestrijo s kolesom.

Ideje za športno opremo:

Popotniki, ki radi raziskujejo, je dobro, da imajo vedno s sabo tudi spalno vrečo in pohodne palice.

 Vadba za strelce

  1. Fuksija spalna vreča NES
  2. Modra spalna vreča NES
  3. Pohodne palice NES

Deli objavo: