Horoskop za zaljubljene: Kako osvajati glede na astrološko znamenje – 1.del

  • 1. 02. 2019
Horoskop za zaljubljene: Kako osvajati glede na astrološko znamenje – 1.del

Ali veste, kako zapeljati posamezna astrološka znamenja, kako se jim približati in pustiti vtis? Če jih boste bolje preučili, bo spoznavanje in zapeljevanje precej enostavnejše in bo uspeh več kot zagotovljen. Tokrat bomo bolje spoznali ovne, bike, dvojčke in rake.

Pri ovnih se ne držite nazaj

Ovni so zelo dinamični in močni, saj jim vlada element ognja. Pri njih ne bodite sramežljivi in zadržani. Pokažite jim pravo mero samozavesti. So zelo čutna bitja in se dejansko ljubezni in pozornosti nikoli ne nasitijo. Radi imajo, da naredite prvi korak. Čeprav jim je všeč tudi nežnost, pa obožujejo strast in divjo energijo. Nikar se ne držite nazaj, ampak jim natančno povejte, kako čudoviti so in kako težko se jim je upreti.  

Všeč jim je tudi občasna nagajivost. Tekmovalnost je beseda, ki jih prav tako dobro opiše, spogledovanje pa seveda nikoli ne sme manjkati.

On: Oven obožuje pogumne ženske. Všeč mu je bližina in šepetanje.

Ona: Ovnica je skrivnostna. Sprašujte jo in pustite vtis, da si želite o njej izvedeti vse.

Pri bikih bodite počasni

Bikom vlada element zemlje. Znani so kot materialisti in ljubitelji narave. Svojemu potencialnemu partnerju radi pokažejo, kaj vse imajo in s čim vse se ukvarjajo. Ker so zelo ljubosumni že na prvem zmenku, to vzemite v zakup že zdaj. Uživajo v spoznavanju in celotnem procesu povezovanja. Imajo prefinjen občutek za lepoto in ljubezen, zato bodite pri izbiri daril še posebej pozorni.

Znajo biti zelo ljubeči, znajo pa vas tudi spraviti v resne dvome, če jim sploh kaj pomenite. Nikar ne pozabite na drobne nežnosti, ki jih spravijo povsem ob pamet.

On: Bik obožuje čutnost in ženstvenost. Zapeljite ga na skrivnosten način in mu ne razkrijte namer.

Ona: Bikico povabite na večerjo ali jo presenetite s šopkom rož ali čokolado.

Pri dvojčkih bodite pametni

Dvojčki so zračna znamenja. Obožujejo druženja v vsakem pomenu besede. Če so sami, lahko hitro postanejo melanholični. Najboljša poteza za osvojitev dvojčkov je, da ste z njimi prijatelji. Postanita najboljša prijatelja in ostanita skupaj za vedno. Radi imajo spogledovanje, toda ne z vsemi. So avanturistični in kreativni ter zelo čutni, kamor spada tudi prava mera nagajivosti.

Če želite dvojčke obdržati, boste poleg zaupanja in prijateljstva morali biti zelo prilagodljivi in odprte narave.

On: Dvojčku je pomemben zunanji izgled. Obožuje duhovite in provokativne ženske.

Ona: Dvojčice privlači inteligenca. V pogovore vključujte metafore, citate iz knjig in filmov.

Pri rakih bodite staromodni

Rakom vlada element vode, zato je za njih značilna izrazita romantičnost. So nežne, čustvene in zelo pozorne osebe. Za spogledovanje z raki morate razumeti njihovo občutljivost in globino čustev. So zelo previdni, zato se v razmerja ne zapletajo s komer koli. Cenijo drobne pozornosti. Z romantično večerjo, nežno razsvetljavo in umirjeno glasbo boste zadeli v polno.

Raki potrebujejo več časa, da se v javnosti počutijo dovolj udobno za intimne pogovore, drobne dotike in lahke poljubčke.

On: Raku potrebuje pobudo, saj se boji zavrnitve.

Ona: Rakica stavi na zaupanje, zato ji pokažite, da se lahko zanese na vas.

Deli objavo: