Predstavljamo novo linijo izdelkov Hitex Clima Feel z inovativno tkanino StayCool®!

  • 18. 04. 2016
Predstavljamo novo linijo izdelkov Hitex Clima Feel z inovativno tkanino StayCool®!

Nemiren spanec, prekomerno potenje, bolečine v vratu? Ste preizkusili že vse mogoče, od menjave vzglavnikov, odej do posteljnih nadvložkov? Ste pri tem zapravili ogromne vsote denarja, a še vedno niste našli tistih, ki bi vam povsem ustrezali? Razveseljujemo vas z novico, da so vse težave s spanjem preteklost, saj vam Vitapur predstavlja novo spalno linijo Clima Feel. Izdelki linije Clima Feel so primerni za vse letne čase, še posebej pa se jih boste razveselili tisti, ki vam je rado vroče in je dober spanec za vas v vročih poletnih dneh velika uganka. To linijo preprosto morate imeti!

Z novo linijo izdelkov za spanje Hitex Clima Feel boste ostali hladni tudi v najbolj vročih nočeh

Se sprašujete, kako deluje? Izredno preprosto. Izdelki imajo dve strani: toplo stran za hladne dni in hladno stran za vroče dni. Posebej zasnovana, inovativna tkanina StayCool® vsebuje vlakna za hladen občutek, ki upočasnjujejo segrevanje in nudijo hladnejši dotik. Tako vam v toplejšem obdobju leta ne bo več vroče, v hladnejšem pa vas ne bo zeblo, saj vlakna StayCool® uravnajo temperaturo. Preberite si o posameznih izdelkih in jih spoznajte!

Vzglavnik HITEX Clima Feel

Klasičen vzglavnik je primeren tako za hladne kot toplejše noči, saj ga odlikuje topla stran za hladnejše dni in hladna stran z inovativnimi vlakni StayCool® za toplejše dni. Omogoča udobno spanje v vseh spalnih položajih, saj si višino in trdoto vzglavnika lahko prilagajate sami z odvzemanjem in dodajanjem polnila. Za svežino je poskrbljeno s stranskim zračnim modulom 3D AIR MESH, ki omogoča dodatno kroženje zraka.

Celoletna odeja HITEX Clima Feel 4 Seasons

Gre za set dveh odej, ki se lahko enostavno spneta z gumbi. Tanjša odeja je primerna za poletne mesece, debelejša za prehodno obdobje, obe skupaj pa sta odlična izbira za hladne zimske dni. Odeja ima plast posebne zračne tkanine, skozi katero  potuje zrak in v vročih dneh skrbi za primerno temperature spalnega okolja.

Nadvložek/Roll up HITEX Clima Feel

5 cm visok nadvložek je rešitev, ki poskrbi za izboljšanje udobja tako novih kot tudi starejših ležišč. Z nadvložkom bo ležišče tudi zaščiteno pred madeži. Posebnost tega nadvložka je vrhnja piramidna plast, ki daje nežen masažni občutek, tkanina StayCool® pa s hladilnimi vlakni uravnava temperaturo spalnega okolja glede na letni čas.

Zaščita za ležišče HITEX Clima Feel

Ko želite vaše ležišče zaščititi pred prahom, madeži in umazanijo, je ustrezna izbira zaščita Clima Feel, ki omogoča vedno čisto in sveže spalno okolje, saj je zaščita pralna v pralnem stroju. Elastični trakovi poskrbijo za enostavno nameščanje na ležišče ali kavč.

Pralna linija za najvišji nivo čistoče

Z izdelki linije Clima Feel bo vedno poskrbljeno za čisto in sveže spalno okolje, saj so pralni na 40 °C. Vzglavniki, odeje in zaščite za ležišča so pralni v celoti, nadvložek pa ima snemljivo in pralno prevleko, kar ravno tako omogoča najvišji nivo čistoče. Funkcija inovativnih vlaken StayCool® se s pranji v pralnem stroju ne spreminja.

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja

 Trajno dobra cena