Pomen sanj: kaj sanjajo biki?

  • 1. 03. 2019
Pomen sanj: kaj sanjajo biki?

Če želite bolje razumeti pomen sanj bikov, upoštevajte več dejavnikov. Med njimi so tudi splošno počutje, mesec, dan v tednu in seveda spol. Ne le pri bikih, za večino astroloških znamenj je namreč značilno, da moški sanjajo nekoliko drugačne sanje kot ženske. Preberite, kaj se v snu plete po glavah tem praktičnim zemeljskim znamenjem.

Na splošno o sanjah bikov

Čeprav za bike načeloma velja, da so z nogami trdno na tleh, pa so njihove sanje lahko kar precej nerealne in nedosegljive. Toda pozitivni biki vedno stremijo k temu, da so se kljub vsemu za svoje sanje in srečo pripravljeni odločno in trmoglavo boriti vse do njenih uresničitev.

Središče bikovih sanj so pogosto kar oni sami. Sanjajo o razkošnem in udobnem življenju, velikokrat sta denar in moč tista, ki jim ne dasta miru. V sanjah gradijo hišo, ki si jo že od nekdaj želijo. V središču je pogosto tudi ljubezensko življenje. Želijo si sreče z ljubljeno osebo, zato pogosto sanjajo o navezovanju stikov z njo. Morda to simbolizira nekaj, kar bi radi dosegli v resničnem življenju, pa jim do sedaj ni najbolje uspelo.

Biki in bikice: raznolikost sanj

Tradicionalni biki so tudi v sanjah najraje v coni udobja. Če jih v sanjah preganjajo težave, povezane z denarjem, se na vse pretege trudijo, da bi jih rešili, še preden zazvoni budilka.

V sanjah bikov se najpogosteje prepleta tematika, povezana z družino in s financami. Ker jim družina in stabilnost ogromno pomenita, jim to v sanjah predstavlja pravi izziv.  

Bikice v sanjah uživajo v razkošju. Pogosto sanjajo o velikem denarnem dobitku, s katerim si privoščijo vse tisto, česar si v resničnem življenju ne.   

Čeprav so biki tisto astrološko znamenje, ki simbolizira fizično moč, pa se lahko v njihovih sanjah prikazujejo tudi opozorila o slabšem zdravstvenem stanju ali pa ravno nasprotno, kako izboljšati svoje počutje in ojačati svoje telo. Sicer so pa tako v realnosti kot v sanjah biki takšne osebnosti, da se radi ravnajo po že utečenih pravilih.

Deli objavo: