Pomen sanj: kaj sanjajo raki?

  • 15. 03. 2019
Pomen sanj: kaj sanjajo raki?

Raki so prvo vodno znamenje. Po naravi so muhasti, zadržani, včasih preobčutljivi, vendar se ne dajo zlahka. Če jim kaj ni pogodu, se branijo s sarkazmom. Zelo so podvrženi vplivu lune, kar se pogosto kaže tudi v njihovih sanjah. Čeprav jih sanje sprva velikokrat vznemirijo, pa jih kasneje vedno sprejmejo kot sestavni del življenja. Preberite, katere sanje so tiste, ki se najpogosteje pojavljajo pri rakih.    

Na splošno o sanjah rakov

Ker za rake na splošno velja, da imajo dober spomin, se svojih sanj skoraj vedno spomnijo. To je lahko dobro, včasih pa morda tudi slabo, saj si jih potem težko izbijejo iz glave in si jih želijo na vsak način razložiti.

Raki se v sanjah radi vračajo v preteklost, zato so tudi dogodki v njihovih sanjah vezani na dogajanja in osebe iz preteklosti. Velikokrat v sanjah podoživljajo vsakodnevne dogodke in ljudi, ki se jim zasidrajo globoko v podzavest. Sanje rakov so tako velikokrat telepatske.    

Raki: raznolikost sanj

Čeprav se pri rakih zdi, da so zelo neizprosni in vedno sledijo pravilom, pa so v resnici zelo sproščene in zabavne osebe. Ta njihova svetla plat se lahko odraža tudi v sanjah.

Moški v sanjah velikokrat potujejo, saj obožujejo tisti svoboden nomadski občutek. Tako kot v resničnem življenju tudi v sanjah radi spoznavajo nove kraje, kulturo in osebe.

Nekoliko drugače je pri ženskah. Sicer se tudi one v sanjah rade spoznavajo z novostmi in dogodivščinami, pa vendar so njihove sanje zelo pogosto prepletene tudi s pravimi nočnimi morami o poškodbah oz. nesrečah. To sicer načeloma nima negativnega predznaka v realnosti, lahko pa simbolizira čustvene rane in strah, da bi jih kdo prizadel. Prav tako lahko te sanje predstavljajo željo, da bi rakice v resničnem življenju rade rešile določene težave z bližnjimi.

Izmed vseh astroloških znamenj raki sanjajo najbolj intenzivne in dinamične sanje. To jih včasih vrže iz tira in jim odvzema njihovo sproščenost, a se na koncu vedno spravijo z njimi.  

Deli objavo: