Praznujemo Singles Day z dodatnim znižanjem cen!

  • 9. 11. 2018
Praznujemo Singles Day z dodatnim znižanjem cen!

Februar je tradicionalni mesec zaljubljencev in vsi vemo, da se na prehodu v pomlad ženijo ptički. Toda število samskih naj bi po vsem svetu naraščalo – in prav je, da tudi njihovo svobodo obeležimo s posebnim praznikom.

Kaj je Singles Day ali dan samskih?

Dan samskih se je začel v prvih letih 90. let prejšnjega stoletja v univerzitetnem naselju Nanjing na Kitajskem, kjer so štirje mladi študentje prvič organizirali dogodke in druženja, da bi prekinili z monotonostjo samskega življenja. 11. 11. so izbrali zato, ker štiri enice simbolizirajo štiri samske ljudi.

Njihova ideja je padla na plodna tla, saj se je praznik prek družabnih omrežij kmalu razširil po vsej državi in prestopil v globalno zavest kot razlog za praznovanje. Še vedno zelo hitro pridobiva na popularnosti v medijih in kulturi. Na ta dan gredo samski na slepe zmenke in se družijo na zabavah. Z malo sreče bodo že naslednje leto Singles Day preživeli v dvoje!

11. 11. ni samo dan samskih, ampak tudi dan SUPER popustov

Na Singles Day praznujejo vsi, tudi vezani. Na Kitajskem so poroke na 11. novembra postale izredno popularne. A praznik se je razširil po vsem svetu tudi z velikim uspehom v spletni trgovini Alibaba. Prodaja je leta 2017 prehitela zaslužke črnega petka in Singles Day je tako postal največji nakupovalni praznik na svetu.

Singles Day je odlična priložnost za predpraznične nakupe in mala razvajanja! In ta poseben dan bomo proslavili tudi v trgovinah Vitapur. Vsi, tudi že znižani izdelki bodo od 7.11. do 12.11.2018 znižani za kar dodatnih 11%. S tem si lahko pravi vsi - stari, mladi, samski, zaljubljeni, poročeni ali na koruzi - privoščimo nekaj lepega v teh sivih jesenskih dneh.

Izkoristi dodatne popuste →

Deli objavo: