VITAPUR VABI NA TURNEJO LEŽIŠČ po Sloveniji!

  • 3. 09. 2020
VITAPUR VABI NA TURNEJO LEŽIŠČ po Sloveniji!

Začeli bomo v Celju, nadaljevali v Kopru in Mariboru in turnejo ležišč končali v naši prestolnici, Ljubljani. Tako je, tokrat se bodo družili tudi izven naših trgovin in vam svetovali v osrednjih prostorih nakupovalnih centrov.

Pestro dogajanje, na vsaki lokaciji le 72 ur!

Vitapurjeva ekipa vas pričakuje s strokovnimi nasveti naših svetovalcev, z nagradno igro, druženjem in nakupovanjem s popusti do 50 % popusta na ležišča Hitex. Preberite si več o podrobnostih pestrega dogajanja:

  • Preizkušanje ležišč v živo: Raznolike vrste in trdote ležišč boste lahko preizkušali le na 1 mestu in se lažje odločili za vaš naslednji korak k popolnemu spancu.  
  • Prodajna akcija: Do 28. septembra 2020 lahko prihranite kar do -50 % ob nakupu ležišč Hitex. Zagotavljamo torej odličen prihranek ob nakupu vsakega ležišča, vi boste le izbrali svojega najljubšega. Vsem kupcem ležišč bomo podarili še darilo: vzglavnik SleepBamboo.*(več o podrobnostih darila si preberite spodaj).
  • Strokovno svetovanje: na vsaki lokaciji »Vitapurjeve turneje ležiš« bodo prisotni naši strokovnjaki za ležišča Hitex, ki vam bodo svetovali glede na vaše potrebe in želje za miren spanec in pravo pot do boljšega počutja po udobnih nočeh.
  • Nagradna igra: Vsi obiskovalci boste lahko sodelovali v nagradni igri na vsaki lokaciji turneje in osvojili privlačne nagrade, ki vas ne bodo razočarale.
  • Kuponi ugodnosti: Vsak obiskovalec turneje ležišč bo prejel tudi »kupon za ugodnejši nakup ležišča« (ob nakupu ležišča nad 100 €, prejmete kupon za 10 €; ob nakupu ležišča nad 200 €, prejmete kupon za 20 €; ob nakupu ležišča nad 300 €, prejmete kupon za 30 €; ob nakupu ležišča nad 500 €, prejmete kupon za 50 €). Vas zanimajo podrobnosti? Vabljeni, da nas obiščete!

Preverite kdaj bomo v vašem najbližjem kraju

Citycenter CELJE: od četrtka, 3. septembra do sobote, 5. septembra (v osrednjem prireditvenem prostoru pri tekočih stopnicah)

Planet KOPER: od četrtka, 10. septembra do sobote, 12. septembra (prireditveni prostor, v bližini trgovine Zara)

Europark MARIBOR: od četrtka, 17. septembra do sobote, 19. septembra (osrednji prireditveni prostor, v bližini trgovine Hervis)

ALEJA Šiška, LJUBLJANA: od četrtka, 8. oktobra do sobote, 10. oktobra (osrednji prireditveni prostor)

Darilo ob nakupu ležišč

Ne čakajte in opravite premišljen nakup na »Vitapurjevi turneji ležišč«, kjer boste prejeli še darilo*! Ob nakupu kateregakoli ležišča iz Vitapurjeve ponudbe, boste prejeli vzglavnik SleepBamboo (50x70 cm) gratis. Vzglavnik, ki ga boste prejeli kot darilo, vam bo spanje na vašem novem ležišču še izboljšal in polepšal. Vzglavnik SleepBamboo je namreč idealna izbira za vse, ki spite v različnih spalnih položajih. Prepričal vas bo s svojo univerzalnostjo, saj lahko njegovo višino in trdoto enostavno in poljubno nastavljate.

Kako izbrati pravo ležišče? Preverite v živo!

Izbrana kakovostna ležišča Hitex boste lahko testirali v živo, poskušali njihovo trdoto, preverjali različne sestave ležišč in se posvetovali o njihovi sestavi. Pri izbiri vsakega ležišča je namreč ključno, da preverimo kakšno ležišče je idealno za vas glede na sledeča vprašanja:

  • Kakšen je vaš spalni položaj?
  • Na ležišču spite sami, s partnerjem / partnerko ali z otroki?
  • Kakšna je vaša telesna teža?
  • Kakšna trdota ležišča vam ustreza: mehkejša, srednja, ali trdna?
  • S katerimi težavami se najpogosteje srečujete po počitku, z bolečinami v vratu, ramenih ali križu? Se morda zbujate neprespani in nespočiti?

Izbirali boste lahko med ležišči iz lateksa, žepkastimi ležišči, ležišči iz pene in hibridnimi ležišči Hitex, zagotovljene kakovosti in raznolikih sestav. Določena ležišča Hitex tudi izdelamo po meri, zato je možno individualno izbrati trdoto jedra glede na vašo težo oz. potrebe.

Tudi na spletn istrani lahko preverite katero ležišče izbrati, več na vodiču za pravilno izbiro ležišča.

V letu 2020 praznujemo jubilejnih 15 let

V letošnjem letu, ko Vitapur obeležuje 15 let, smo poskrbeli za vse zveste in tudi nove kupce, ki obožujejo kakovosten in miren spanec. Vsa ta leta posebno pozornost namenjamo predvsem spanju in razvoju ležišč, zato si želimo vašo izkušnjo nakupovanja nagraditi tudi s tovrstnimi dogodki. Glede na to, da več kot tretjino življenja prespimo, predstavlja izbira primernega ležišča poglavitno vlogo, ki je ne smemo zanemariti. Vabljeni, da se nam pridružite na naši »Vitapurjevi turneji ležišč« in s strokovno pomočjo izberete ustrezno ležišče za vas in vaše najbližje, hkrati pa se družite z nami tudi izven naših poslovalnic.

Veselimo se vaše družbe!

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja