Dodatnih -10% in darilo! V košarico dodajte 5 ali več izdelkov in izkoristite dodatne ugodnosti. Izkoristi zdaj >>
Samo
še
dni
ur
:
min
:
sek

Vaša košarica je trenutno prazna.

Skupni znesek nakupa (z DDV): 0,00 €
Na blagajno
Meni

Kvikk Čistilna gobica Scandinavia Kvikk

Čistilna gobica Kvikk je oblikovana za učinkovito čiščenje trdovratnih in zasušenih madežev. Ima dve uporabnosti: mehkejša stran za nanašanje detergenta in groba stran za drgnjenje iz mehke mrežice. Dimenzije gobice so 12,5 x 10 cm.
Čistilna gobica Kvikk je oblikovana za učinkovito čiščenje trdovratnih in zasušenih madežev. Ima dve uporabnosti: mehkejša stran za nanašanje detergenta in groba stran za drgnjenje iz mehke mrežice. Dimenzije gobice so 12,5 x 10 cm.
Od 0,99 €

* Zahtevano

Čistilna gobica Scandinavia Kvikk
0,99 €
Na zalogi Predvidoma bo izdelek pri vas v 3-5 delovnih dneh.

Trajno dobra cena

Opis

S čistilno gobico boste hitro in učinkovito očistili posodo, kuhinjske dodatke in ostale površine v domu. Gobica ima daljšo življenjsko dobo in ne razpade kot klasične čistilne gobice.

Funkcionalna oblika za čiščenje zasušenih madežev

Gobica je sestavljena iz dveh plasti. Mehkejša gladka stran je zasnovana za prijetno penjenje detergenta, z grobo stranjo iz mehke mrežice pa lažje temeljito očistite vse trdovratne madeže. Stran za drgnjenje ne vsebuje brusilnih zrnc, zato ne poškoduje premaza posode kot klasične gobice za pomivanje posode.

Vsestranskost in trpežnost

Gobica se še posebej dobro obnese v kuhinji pri čiščenju posode, a jo lahko uporabljate tudi na drugih površinah. Prednost gobice je tudi daljša življenjska doba. Po daljši uporabi ne razpada in dlje časa ohrani obliko.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • Dve strani uporabe: gladka in groba stran.
  • Groba stran je brez brusilnih zrnc, zato ne poškoduje premaza posode.
  • Daljša življenjska doba: Ne razpade in ohrani obliko.
  • Učinkovito čiščenje vseh vrst umazanije.
  • Izredna vpojnost.
  • Primerna za čiščenje tako posode kot tudi ostalih površin.
  • Gobica ima dimenzije 12,5 x 10 cm.
  • Sestava: poliester.

Plačilo, dostava in vračila

Hitra dostava

Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 

Nakup brez tveganja

Zagotavljamo nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni..

Različni načini plačila

Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-a.

Ocene in mnenja

0.0
0 mnenj
Oceni izdelek