▶▶▶ Dostava SAMO 1€ Znižali smo strošek dostave na 1€ za vsa naročila! Izkoristi zdaj >>

Vaša košarica je trenutno prazna.

Skupni znesek nakupa (z DDV): 0,00 €
Na blagajno
Meni

Kvikk Krpa za metlo Scandinavia Kvikk

Krpo za večkratno uporabo namestite na glavo metle Kvikk z eno potezo, saj je pritrjena s trakom ježek. Z napredno tehnologijo mikrovlaken boste odstranili do 90 % bakterij brez čistil. Primerna je za čiščenje vseh talnih površin.
Krpo za večkratno uporabo namestite na glavo metle Kvikk z eno potezo, saj je pritrjena s trakom ježek. Z napredno tehnologijo mikrovlaken boste odstranili do 90 % bakterij brez čistil. Primerna je za čiščenje vseh talnih površin.
Od
Redna cena: 2,90 €
2,03 € -30%

* Zahtevano

Krpa za metlo Scandinavia Kvikk
-30% 2,90 € 2,03 €
Ni na zalogi Izbrani izdelek trenutno ni na zalogi.

Trajno dobra cena

Opis

Hitro, preprosto in samo z uporabo vode poskrbite za čistočo in sijaj v svojem domu. Krpe iz mikrovlaken veljajo za premium rešitev na področju čiščenja. Z njimi zmanjšate uporabo čistil in tako zavarujete svoje zdravje pred toksini.

Mikrovlakna za boljši učinek z manj truda in kemikalijami

Krpe iz bombažnih in sintetičnih vlaken so še nedavno gospodovale v svetu čiščenja, dokler ni prišlo do revolucionarnega odkritja mikrovlaken. Mikrovlakna v premeru merijo eno stotino človeškega lasu. Na krpi so nameščena izredno na gosto. Zaradi izjemne majhnosti z njimi sežemo globlje v razpoke kot z drugimi materiali, zajamemo večino bakterij in majhnih delcev umazanije, zahtevajo pa tudi manj drgnjenja.

Do 90 % manj bakterij samo z uporabo vode

Napredna tehnologija mikrovlaken omogoča odlične rezultate pri čiščenju brez čistil. V procesu izdelave se mikrovlakna na krajnih koncih razcepijo, v nastale razpoke pa se ujamejo še tako drobni prašni delci. Ostali materiali prah le potisnejo na drugo mesto, v mikrovlakna pa se delci dobesedno ujamejo. Krpe iz mikrovlaken lahko uporabljate na vseh vrstah talnih površin. Iz nastavka na metli krpo snamete z enim potegom, saj je pritrjena z velcro trakom (ježek), ki zagotavlja čvrsto in enostavno namestitev.

Zdravju prijazno čiščenje brez toksinov

Z uporabo čistilnih sredstev lahko v dom vnašate strupe, ki škodujejo vašemu zdravju. Zaradi tehnologije mikrovlaken boste dosegli enakovredne rezultate čiščenja z manj drgnjenja in kemikalij. Zmanjšanje rabe čistil je ob tem tudi okolju prijazno.

Ponovna uporaba in trpežnost krpe

Nekateri proizvajalci metel za čiščenje vam ponujajo le krpe za enkratno uporabo, s čimer naraščajo stroški čiščenja in obremenitev okolja. S krpami za metlo Kvikk pa prihranite tako pri porabi čistil kot dodatkov za metlo. Krpe iz mikrovlaken bodo odlično čistile tudi po večkratni uporabi. Po čiščenju krpo sperete pod vročo vodo ali operete v pralnem stroju.Vzdrževanje

Krpa je pralna na 40 °C.

Dodatne informacije

Sestava
Mikrovlakna.
Glavne značilnosti
  • Mikrovlakna: odstrani do 90 % bakterij samo z uporabo vode, brez uporabe čistil.
  • Zdravju prijazno čiščenje: za čiščenje uporabite vodo in se izognite strupom v čistilnih sredstvih.
  • Za vse vrste talnih površin: profesionalni sijaj in brezhibna čistoča na vseh talnih površinah.
  • Nameščanje krpe z enim potegom: trak ježek za čvrsto in enostavno namestitev.
  • Čiščenje in vzdrževanje: krpo enostavno operete pod vročo tekočo vodo ali v pralnem stroju.
  • Dimenzija krpe: 40 x 10 cm.

Plačilo, dostava in vračila

Hitra dostava

Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 

Nakup brez tveganja

Zagotavljamo nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni..

Različni načini plačila

Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-a.

Ocene in mnenja

0.0
0 mnenj
Oceni izdelek