0

Rosmarino Deska za rezanje Rosmarino iz akacijevega lesa in marmorja

-60%
Deska za rezanje iz kombinacije akacijevega lesa in marmorja. Moderen dizajn, ki bo dal vaši kuhinji čudovit izgled. V dimenzijah 22 x 19,5 x 1,4 cm. Celoten opis »
Od

Redna cena: 24,90 €

9,96 €

* Zahtevano

Deska za rezanje Rosmarino iz akacijevega lesa in marmorja

Trajno dobra cena

Opis

Deska za rezanje Rosmarino je narejena iz kombinacije akacijevega lesa in marmorja. Nepogrešljiva je tako v moderni kot tradicionalni kuhinji. Natančno oblikovana deska je izredno prijetna na dotik. Na njej boste lahko rezali različno vrsto hrane, od zelenjave, sadja pa vse do mesa.

Klasična lesena deska za rezanje

Deska je klasične oblike, dovolj velika za rezanje takšne in drugačne hrane. Narežite zelenjavo, sadje, meso in ostalo hrano po želji. Preprosta oblika, a moderen dizajn.

Kombinacija akacijevega lesa in marmorja

Deska za rezanje je izdelana iz akacijevega lesa in marmorja. Akacijev les je rumenorjave ali zlatorjave barve. Je trd, elastičen in zelo upogljiv. Les je med obstojnejšimi, saj je njegova življenjska doba izredno dolga. Zaradi visoke odpornosti je tako ta les primeren tudi za izdelavo kuhinjskih pripomočkov.

Marmor je neporozen material in se obdeluje kot les. Je gladek in daje deski čudovit eleganten izgled.  Vzdrževanje

Deska za rezanje je enostavna za čiščenje. Dovolj je, da jo sperete z vodo in obrišete s suho krpo.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • Priročna kuhinjska deska: za rezanje različnih vrst hrane, od zelenjave do mesa.
  • Moderen izgled:
  • Iz akacijevega lesa: trden in obstojen les.
  • Iz marmorja: gladek material, ki daje eleganten izgled.
  • Dimenzije: 22 x 19,5 x 1,4 cm.

Razlogi za nakup

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-aDostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. Če želite naročiti izdelek v nestandardni dimenziji, nam pošljite povpraševanje na info@vitapur.si ali pokličite na 03 292 79 90.

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek