Rosmarino Ekonom lonec THERMOFLOW

Z ekonom loncem iz kvalitetnega nerjavečega jekla boste kuhali izredno hitro in tako porabili kar do 70 % manj časa. Celoten opis »
Od

Redna cena: 99,90 €

od 49,95 €

Želite vedeti, kdaj bo izdelek ponovno na zalogi?

Kliknite tu, ali pa nam pošljite sporočilo na media@vitapur.si

Izdelka trenutno ni na zalogi.

Pomoč pri nakupu

Razlogi za nakup

Čiščenje v pomivalnem stroju

Čiščenje je povsem enostavno, saj izdelke lahko operete v pomivalnem stroju.

Enostavno vzdrževanje

Vsa posoda je povsem enostavna za čiščenje, saj ne potrebuje dodatnega drgnjenja.

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Odlična razporeditev toplote

Večplastnost ali posebna tehnologija ThermoFlow daje posodi lastnost odlične razporeditve toplote, kar pripomore k hitrejšemu kuhanju.

Prihranek energije

Varčno zasnovana konstrukcija posod vam prinaša prihranek pri energiji.

Vrhunsko nerjaveče jeklo

Nerjaveče jeklo je praktično neuničljivo, odlično pa prevaja tudi toploto. Jekleni izdelki predstavljajo vrh kakovostnega kuhanja.

Za vse kuhalne površine

Posoda je uporabna na vseh kuhalnih površinah: na plinskih štedilnikih, na indukcijski in steklokeramični plošči.

Novo hibridno ležišče Hitex ZEN

 

Posoda Rosmarino Black Lava Stone

 

Opis

Z ekonom loncem Rosmarino Thermoflow iz vrhunskega nerjavečega jekla boste hrano skuhali s kar do 70 % manj energije in za to porabili do 70 % manj časa.  Hitro in enakomerno kuhanje na vseh kuhalnih površinah.

Izdelan iz vrhunskega nerjavečega jekla

Ekonom lonec ROSMARINO THERMOFLOW je izdelan iz visokokakovostnega nerjavečega jekla 18/8. Zaradi večplastnega dna je lonec trpežnejši, večplastno dno pa poleg tega zadržuje in enakomerno razporeja toploto, s čimer priskrbi za dodaten prihranek energije in časa pri kuhanju.

100 % varnost uporabe

Ekonom lonec THERMOFLOW ima vgrajene vrhunske varnostne rešitve, s katerimi je zagotovljena 100 % varnost uporabe. Delovni ventil, zapora pokrova in nadtlačni zatič, odprtina za znižanje pritiska, regulator odpiranja pokrova in sistem prikaza tlaka so odlična garancija za varno uporabo.

Hrana ohranja hranilne novi v največji možni meri

Jedi, pripravljene v ekonom loncu, ohranjajo več hranilnih snovi kot jedi, ki se dolgo časa kuhajo v običajnih, tradicionalnih loncih. Dlje časa, kot se hrana kuha, več hranilnih snovi se uniči. Jedi v ekonom loncu ROSMARINO THERMOFLOW pa so pripravljene precej hitreje, pri čemer porabite manj vode. Ker pa se hrana z ekonom loncem ROSMARINO THERMOFLOW pripravi tudi do 70 % hitreje, je manj verjetno, da bo izgubila svojo barvo in aromo. Več raziskav je pokazalo, da prav kuhanje z ekonom loncem ohrani največ hranilnih snovi v hrani, in sicer kar od 90 do 95 %! 

Enakomerna raporeditev toplote

Tehnologija ThermoFlow učinkovito poskrbi za odlično razporejanje toplote po celotni površini posode in vam s tem omogoča enakomerno kuhanje. Kuhanje je tako hitrejše in učinkovitejše, pri tem pa se porabi manj energije. ThermoFlow deluje tako, da se zaradi posebnega dna posoda hitro in močno segreje, istočasno pa enakomerno segreva tudi ogrodje posode.

Z ekonom loncem ROSMARINO THERMOFLOW je delo v kuhinji bolj prijetno

Čez vse leto, zlasti pa v vročih poletnih mesecih, bo ekonom lonec ROSMARINO THERMOFLOW za vas pravo olajšanje. Z uporabo ekonom lonca boste odpravili vročino, ki je posledica uporabe klasičnih posod. Pri kuhanju s klasičnimi lonci se toplota in para porazgubita v prostoru in s tem precej zagrejeta kuhinjo. Pri ekonom loncu pa se zgodi nasprotno. Ekonom lonec ROSMARINO THERMOFLOW ohranja toploto in paro tako, da se ne porazgubita po prostoru in se kuhinja ne segreje. Vse to prinaša prijetnejše in udobnejše delovno okolje.

Manj čiščenja

Ekonom lonec ima dobro zavarovan pokrov, ki preprečuje pljuskanje in packanje iz posode. Ekonom lonec ROSMARINO THERMOFLOW tudi preprečuje, da bi jedi prekipele in nekontrolirano ušle iz lonca, kar se nam pri klasičnih posodah rado dogaja, če nismo dovolj pozorni. 

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • Primeren za vse kuhalne površine, tudi za indukcijo.
  • Posoda vsebuje oznako PFOA FREE, kar pomeni, da ne vsebuje zdravju škodljivih primesi.
  • Večja hitrost kuhanja: mnogo hitrejša kot v navadnem loncu.
  • Prihranek energije in večja učinkovitost.
  • Izdelan iz vrhunskega nerjavečega jekla.
  • Dva nastavljiva nivoja tlaka za dve hitrosti kuhanja.
  • Enostavna uporaba in izpopolnjeno delovanje.
  • Moderen dizajn.
  • Steklena pokrovka in soparnik omogočata popoln nadzor kuhanja in pripravo brez maščob (nista vključena v ceno ekonom lonca).
  • Volumen: 6 l.
Sestava Ne
Vzdrževanje Ne

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico.
 

Dostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek

Značke izdelka