0

Hitex Klasični vzglavnik Hitex SuperMemory

-60%
Klasični vzglavnik Hitex SuperMemory
Klasični vzglavnik SuperMemory je odlična izbira za vse, ki spite v različnih spalnih položajih.   Izboljšana spominska pena je še bolj prožna in zračna ter se odlično prilagaja vašemu vratu in glavi. Celoten opis »
Od

Redna cena: 59,90 €

23,96 €

Želite vedeti, kdaj bo izdelek ponovno na zalogi?

Izdelka trenutno ni na zalogi.

Kliknite tu , ali pa nam pošljite sporočilo na media@vitapur.si

Pomoč pri nakupu
Klasični vzglavnik Hitex SuperMemory

85% testirancev dokazano na ležiščih Hitex boljše spi

Opis

Idealna izbira za spanec v vseh spalnih položajih

Klasični vzglavnik je primeren za vse spalne položaje. Predstavlja idealno izbiro za vse, ki ne veste, kateri vzglavnik bi vam najbolje ugajal, ali pa če enakovredno spite v vseh spalnih položajih. Vzglavnik bo tako v vseh primerih, in ne glede na spalni položaj, poskrbel za prijetno počutje in optimalno podporo vratu in glave, tako da se boste zbudili naspani in spočiti.

Mehka spominska pena SuperMemory za popolno udobje vseh 365 dni na leto

Vzglavnik SuperMemory je novost na tržišču. Prevzela vas bo izboljšana, še prožnejša in prilagodljivejša spominska pena, ki se ne ozira na temperature in letni čas, in vam omogoča popolno udobje vseh 365 dni na leto. Z izboljšano formulo za razliko od klasičnih spominskih pen namreč ostaja mehka, udobna in enako prožna vse leto. Klasične spominske pene so podvržene temperaturnim spremembam in v hladnejših vremenskih pogojih postanejo trde, spominska pena SuperMemory pa ostaja enako udobna skozi vse letne čase. Na dotik in po strukturi je podobna naravnemu lateksu, saj je z dodatno, luknjičasto strukturo, tudi bolj zračna kot običajne spominske pene. Spominska pena SuperMemory z izboljšano formulo nudi izjemno spalno podlago, ki se popolnoma prilega vratu in glavi.

Vzglavniki za vso družino

Vzglavniki so prilagojeni različnim potrebam in so primerni za vso družino in vse
generacije.

Pralna prevleka vzglavnika za svežino in čistočo

Prevleko vzglavnika lahko perete, s čimer boste vedno ohranjali čistočo in higieno na najvišji ravni.Vzdrževanje

Prevleka vzglavnika je snemljiva in pralna na 40 °C.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • Klasična oblika vzglavnika: za vse spalne položaje.
  • Mehka prevleka iz 75 % bombaža: nežna do vaše kože, z elegantnim stranskim robom.
  • Izboljšana spominska pena SuperMemory: bolj zračna, z luknjičasto strukturo za boljši pretok zraka.
  • Pralna prevleka: za čistočo in higieno.
  • Dimenzija: 37 x 55 cm.

Razlogi za nakup

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Pralna prevleka

S pralno prevleko bodo vaši izdelki čisti in sveži. Vaš spalni prostor bo tako vedno higienski.

Spominska pena

Lastnost spominske pene je njena visokoelastičnost. Tako hitreje prepozna obliko in pritisk telesa.

Vodnik za izbiro vzglavnika

Dober vzglavnik je velikega pomena. Vodnik za pravilno izbiro vam bo v veliko pomoč.

Za vse spalne položaje

Izdelek je primeren za vse, ki spite v različnih spalnih položajih. Optimalna podpora telesu za spanje tako na hrbtu, boku kot trebuhu.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-aDostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek