DODATNI -10% CENEJE Ujemi dodatni popust na vsa ležišča Hitex! Izkoristi ugodnost >>
0

Kiddo Kocke Kiddo Box Junior

Za kreativno ustvarjanje najmlajših bodo poskrbele kocke Kiddo Box Junior (72 delov). Za prve izzive v sestavljanju. Celoten opis »
Od

Redna cena: 29,90 €

11,96 €

* Zahtevano

Kocke Kiddo Box Junior

Zmagovalci meseca -70%

Opis

Otroci bodo s kockami Kiddo raziskovali in ustvarjali na poučen, vendar zabaven način. Kocke Kiddo za vaše otroke predstavljajo koristno preživljanje prostega časa. Spodbujajo k domišljiji in h kreativnemu ustvarjanju.

Pisane barve in različni deli za sestavljanje različnih likov in oblik

Set vsebuje kocke iz trpežne in obstojne plastike, pisanih barv. Omogoča sestavljanje različnih likov in oblik. Kocke so primerne za najmlajše raziskovalce. Otroci skozi igro na zabaven in ustvarjalen način spoznavajo oblike in barve in se učijo reševati prve izzive v sestavljanju.

Kompatibilnost z ostalimi kockami

Če imate doma že kocke katerih drugih znamk, so kocke Kiddo 100 % kompatibilne z njimi oz. z vsemi vodilnimi znamkami kock.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • Set vsebuje 72 kosov.
  • Kompatibilne z vsemi vodilnimi znamkami kock.
  • Klasične kocke in mešanica tematskih likov (hiša, drevo, rožica …)
  • Za ustvarjanje različnih likov in oblik.
  • Trpežna in obstojna plastika.
  • Za otroke starejše od 3 let.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-aDostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek