Ponudba črnega petka! Izbrani izdelki ŽE do -75% + brezplačna dostava! Izkoristi ugodnost >>
0

Kiddo Kocke Kiddo Jeep

-60%
Kocke Kiddo Jeep
Za kreativno ustvarjanje otrok so sedaj na voljo pisane kocke Kiddo Jeep za različne, tudi zahtevnejše izzive. Celoten opis »
Od

Redna cena: 24,90 €

9,96 €

* Zahtevano

Kocke Kiddo Jeep

Ponudba Črnega petka


85% testirancev dokazano na ležiščih Hitex boljše spi

Opis

Kiddo Jeep – poučno in kreativno ustvarjanje

Otroci bodo s kockami Kiddo Jeep ustvarjali na poučen, vendar zabaven način. Kocke Kiddo za vaše otroke predstavljajo koristno preživljanje prostega časa. Spodbujajo k domišljiji in h kreativnemu ustvarjanju.

Pisane barve in različni deli za sestavljanje različnih likov in oblik

Set vsebuje kocke iz trpežne in obstojne plastike, pisanih barv. Omogoča sestavljanje različnih likov in oblik. Zabaven način raziskovanja in ustvarjanja tako za dečke kot deklice v starosti, ko otroci rešujejo zahtevnejše izzive. Domišljija nima meja. Otroci se bodo s tematskimi kockami pobliže spoznali s terenskim avtomobilom inse podali na pravo avanturistično vožnjo.

Kompatibilnost z ostalimi kockami

Če imate doma že kocke katerih koli drugih znamk, so kocke Kiddo Jeep 100 % kompatibilne z njimi oz. z vsemi vodilnimi znamkami kock.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • Set vsebuje 199 delov.
  • Kompatibilne z vsemi kockami.
  • Klasične kocke in mešanica tematskih likov za sestavljanje terenskega avtomobila.
  • Za ustvarjanje različnih likov in oblik.
  • Trpežna in obstojna plastika.
  • Za otroke starejše od 6 let.

Razlogi za nakup

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-aDostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek