SAMO 24 UR! Vsa naročila dostavimo BREZPLAČNO! Izkoristi ugodnost >>
Ponudba
traja še
dni
ur
:
min
:
sek
0

Kiddo Kocke Kiddo Picerija

-60%
 
Brezplačna dostava
Kocke Kiddo Picerija
Za kreativno ustvarjanje otrok so sedaj na voljo pisane kocke Kiddo Picerija za različne, tudi zahtevnejše izzive Celoten opis »
Brezplačna
Dostava
dni
ur
:
min
:
sek
Od

Redna cena: 9,90 €

3,96 €

* Zahtevano

Kocke Kiddo Picerija

Praznični prihranki do -60%

Opis

Otroci bodo s kockami Kiddo Picerija ustvarjali na poučen, vendar zabaven način.  Kocke Kiddo za vaše otroke predstavljajo koristno preživljanje prostega časa. Spodbujajo k domišljiji in h kreativnemu ustvarjanju.

Pisane barve in različni deli za sestavljanje različnih likov in oblik

Set vsebuje kocke iz trpežne in obstojne plastike, pisanih barv. Omogoča sestavljanje različnih likov in oblik. Zabaven način raziskovanja in ustvarjanja tako za dečke kot deklice v starosti, ko otroci rešujejo zahtevnejše izzive. Domišljija nima meja. Otroci bodo s tematskimi kockami picerija postali pravi peki in mojstri “mini kulinarike”!

Kompatibilnost z ostalimi kockami

Če imate doma že kocke katerih drugih znamk, so kocke Kiddo Picerija 100 % kompatibilne z njimi oz. z vsemi vodilnimi znamkami kock.

 

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • Set vsebuje 145 delov.
  • Kompatibilne z vsemi kockami.
  • Klasične kocke in mešanica tematskih likov  na temo policije.
  • Za ustvarjanje različnih likov in oblik.
  • Trpežna in obstojna plastika.
  • Za otroke starejše od 6 let.

Razlogi za nakup

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-aDostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek