0

Kiddo Kocke Kiddo Kmetija

-60%
Za kreativno ustvarjanje otrok so sedaj na voljo pisane kocke Kiddo Kmetija za različne, tudi zahtevnejše izzive. Celoten opis »
Od

Redna cena: 54,90 €

21,96 €

* Zahtevano

Kocke Kiddo Kmetija

Trajno dobra cena

Opis

Kiddo Kmetija – poučno in kreativno ustvarjanje

Otroci bodo s kockami Kiddo Kmetija ustvarjali na poučen, vendar zabaven način. Kocke Kiddo za vaše otroke predstavljajo koristno preživljanje prostega časa. Spodbujajo k domišljiji in h kreativnemu ustvarjanju.

Pisane barve in različni deli za sestavljanje različnih likov in oblik

Set vsebuje kocke iz trpežne in obstojne plastike, pisanih barv. Omogoča sestavljanje različnih likov in oblik. Zabaven način raziskovanja in ustvarjanja tako za dečke kot deklice v starosti, ko otroci rešujejo zahtevnejše izzive. Domišljija nima meja. Otroci se bodo s tematskimi kockami pobliže spoznali s kmetijo in z življenjem na njej ter se tako naučili prvih osnov kmetovanja.

Kompatibilnost z ostalimi kockami

Če imate doma že kocke katerih koli drugih znamk, so kocke Kiddo Kmetija 100 % kompatibilne z njimi oz. z vsemi vodilnimi znamkami kock.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • Set vsebuje 412 delov.
  • Kompatibilne z vsemi kockami.
  • Klasične kocke in mešanica tematskih likov na temo kmetije.
  • Za ustvarjanje različnih likov in oblik.
  • Trpežna in obstojna plastika.
  • Za otroke starejše od 6 let.

Razlogi za nakup

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-aDostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. Če želite naročiti izdelek v nestandardni dimenziji, nam pošljite povpraševanje na info@vitapur.si ali pokličite na 03 292 79 90.

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek