-20%
 
Brisača Svilanit Bella - turkizna

Svilanit Brisača Svilanit Bella - turkizna

Brisača Svilanit Bella je iz kakovostnega in mehkega mikrobombaža. Enobarvne brisače čudovitih barv za vso družino. Celoten opis »
Od

Redna cena: 6,90 €

od 5,52 €

* Zahtevano

Razlogi za nakup

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Izjemna mehkoba

Izdelki iz naravnih materialov se ponašajo z izjemno mehkobo. Priporočljivo za občutljive ljudi in vse, ki preprosto obožujejo izjemno mehkobo.

Visoka gostota tkanja

Gosto tkana tkanina je mnogo bolj odporna in trpežna od običajne. Izdelek je uporaben dlje časa.

Posoda Rosmarino Black Lava Stone

 

Opis

Brisača navdušuje z izredno mehkobo 100 % mikrobombaža. Preprost videz enobarvnih brisač, ki bo razveselil vso družino. 

100 % mikrobombaž – le najboljše za vašo kožo

Brisače Bella odlikuje le najboljši in izredno mehek bombaž. Mikrobombažna tkanina je z inovativno tehniko tkanja mehkejša od običajnega bombaža. Brisače tako odlikuje lastnost boljše, večje vpojnosti in hitrejšega sušenja. So debelejše, vendar pa vas ta občutek debeline zaobjame brez dodatne teže.

Gramatura brisač

300-400 g/m2
Brisače z gramaturo med 300 in 400 g/m2 so tanjše in lažje. Primerne so za v telovadnico ali kuhinjo. Takšne brisače se hitreje sušijo kot tiste težje z višjo gramaturo

400-500 g/m2
Brisače z gramaturo med 400 in 500 g/m2 veljajo za brisače s srednjo gostoto tkanja. Primerne so kot plažne brisače, kopalniške brisače ali brisače za goste. So nekoliko težje.

Nad 500 g/m2
Brisače nad 500 g/m2 se res nekoliko dlje sušijo, vendar pa spadajo med najbolj razkošne, premium brisače in imajo največjo sposobnost absorbiranja tekočine. Za vašo kožo predstavljajo najboljši občutek.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • 100 % mikrobombaž.
  • Trpežna in gosto tkana tkanina za odlično vpojnost.
  • Klasične enobarvne brisače.
  • Različne barve.
  • Dimenzije: 40 x 60 cm, 50 x 100 cm, 70 x 140 cm.
Sestava 100 % mikrobombaž; 480 g/m2.
Vzdrževanje Brisače so pralne na 60 °C. Priporočamo, da temne in svetle izdelke perete ločeno, brez namakanja.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico.
 

Dostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek

Značke izdelka