Ideje za praznična darila! Prihranite kar do 60%!   Izkoristi ugodnost >>
0

Svilanit - 80 let Košara Svilanit Ema - marelica

-40%
Košara Svilanit Ema - marelica
Košara Ema je narejena 100 % bombaža in jo lahko uporabljate za kruh in ostalo pekovsko pecivo. S kockastim in pikčastim motivom. Na voljo v treh barvah. Celoten opis »
Od

Redna cena: 8,90 €

5,34 €

* Zahtevano

Košara Svilanit Ema - marelica

Praznični prihranki do -60%

Opis

Preprost videz in 100 % bombaž

Košaro Ema lahko uporabite za shranjevanje različnih stvari, v njej pa lahko postrežete kruh in ostalo pekovsko pecivo. Iz 100 % bombaža za večjo trpežnost.

Kombinacija kockastega in pikčastega motiva. Na voljo v treh različnih barvah.

Enostavno vzdrževanje

Košara je enostavna za vzdrževanje, saj je pralna na 40 °C.



Vzdrževanje

Pralen na 40 °C.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • 100 % bombaž: izjemna trpežnost.
  • Preprost videz: s kockastim in pikčastim motivom.
  • Barve: bež, zelena, marelična.
  • Enostavno vzdrževanje: pralna na 40 °C.
  • Dimenzija: 21 x 27 cm.
Sestava
100 % bombaž.

Razlogi za nakup

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-a



Dostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek