Ponudba črnega petka! Izbrani izdelki ŽE do -75% + brezplačna dostava! Izkoristi ugodnost >>
0

NES Kovček NES - veliki

Lahek kovček je enostaven za prenos, ima teleskopski ročaj in štiri dvojna 360° vrtljiva kolesca. Veliko število predalov in žepov ter pregrad omogoča enostavno pakiranje in zlaganje. Celoten opis »
Od

Redna cena: 124,90 €

62,45 €

* Zahtevano

Kovček NES - veliki

Ponudba Črnega petka


85% testirancev dokazano na ležiščih Hitex boljše spi

Opis

Večji, vendar lahki kovčki, enostavni za prenos, imajo teleskopski ročaj in štiri dvojna za 360° vrtljiva kolesca. Veliko število predalov in žepov ter pregrad omogoča enostavno pakiranje in zlaganje.

20 % razširljivost – več prostora za isto ceno

Kovčki NES imajo na razpolago raztegljivo funkcijo, s katero boste pridobili kar petino dodatnega prostora, kadar koli ga boste potrebovali. Več prostora za isto ceno.

Skrbno izbrane dimenzije

Večji kovčki NES so primerni za daljša potovanja in ustrezajo kar 90 % letalskih prevoznikov.

Kolesca za popolno vodljivost kovčka

Kovčki NES s štirimi dvojnimi kolesci, obračljivimi v vse smeri, omogočajo pokončno vožnjo kovčka v katero koli smer, brez posebnega truda.  

Razkošje odlagalnih mest

Kovčki NES so osnovani tako, da nudijo veliko prostora, dodatni predali in žepi pa omogočajo, da boste vsak trenutek našli tisto, kar iščete. Občutljive predmete lahko primerneje shranite in jih ločite od ostalih. Naj bo potovanje s kovčki NES enostavno in pregledno!

 

 

Priročen izvlečni teleskopski ročaj

Kovček NES ima teleskopski ročaj. Z izvlečnim in trpežnim ročajem boste preprosto prevažali tudi težjo prtljago.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • Trpežen in prostoren.
  • Izjemno lahek kovček.
  • 360° vrtljiva kolesca.
  • 20 % razširljivost: pridobitev dodatnega prostora.
  • Približna prostornina: 60 l.
  • Približna dimenzija: 66 x 45 x 31 cm.
Sestava
Najlon, poliester, PU kolesa.

Razlogi za nakup

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-aDostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek