Rosmarino Stojalo za nože Chef Master

Stojalo za nože Rosmarino Chef Master je priročna rešitev za odlaganje nožev, zagotavlja jim popolno zaščito in higieničnost.

Celoten opis »
Od

Redna cena: 29,90 €

od 11,96 €

Želite vedeti, kdaj bo izdelek ponovno na zalogi?

Kliknite tu, ali pa nam pošljite sporočilo na media@vitapur.si

Izdelka trenutno ni na zalogi.

Pomoč pri nakupu

Razlogi za nakup

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Iz trpežnega lesa

Letvena dna so v celoti iz masivnega bukovega lesa. Dodatna trpežnost je zagotovljena.

Veliki sezonski popusti

 

Posoda Rosmarino Black Lava Stone

 

Opis

Stojalo za nože je priročna rešitev za odlaganje vaših kuhinjskih nožev, hkrati pa jim nudi popolno zaščito. Noži namreč potrebujejo primerno hrambo, saj se lahko ob nepravilni hrambi poškodujejo in opraskajo.

Popolna zaščita za nože in večja varnost

Noži bodo v stojalu pravilno shranjeni, kar bo podaljšalo njihovo obstojnost in učinkovitost. Pravilno shranjeni noži se ne bodo poškodovali, opraskali ali okrušili, saj se posebna silikonska masa do potankosti oprime nožev in onemogoči medsebojni stik ter jih popolnoma obvaruje. Posamezni noži lahko stojijo kjerkoli v stojalu. Navadni, običajni leseni bloki, imajo narejene tulce, katerih velikosti ustrezajo točno določenim vrstam noža, kar pomeni zamudno pospravljanje in sortiranje, pri tem stojalu pa lahko na to kar pozabite.

Vedno pri roki, ko jih najbolj potrebujete

Nože boste s stojalom lahko hranili kar na kuhinjskem pultu in bodo tako vedno pri roki za uporabo. Ne boste več odpirali predalov in med kopico pribora iskali ustrezen nož, saj bo ta sedaj vedno pred vami in takoj pripravljen za uporabo. Nože boste tako tudi hitreje pospravili, s tem pa bo uporaba in hramba bolj preprosta in priročna.

 

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • Nudi pravilno hrambo in zaščito nožev.
  • Noži so v stojalu vedno pospravljeni, a hkrati pri roki, ko jih potrebujete.
  • Čudovit dizajn stojala.
  • Iz trpežnega lesa.
  • Omogoča večjo higieničnost. 
  • Dimenzija: 11 x 11 x 22 cm.
Sestava Ne
Vzdrževanje Ne

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico.
 

Dostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek

Značke izdelka