BREZPLAČNA DOSTAVA Samo 48 ur na vse izdelke za žar Rosmarino! Izkoristi ugodnost >>
Ponudba
traja še
dni
ur
:
min
:
sek
0

Rosmarino 12 - delni set okroglih posodic za shranjevanje živil Rosmarino

-40%
V plastičnih posodicah Rosmarino boste lahko shranili najrazličnejšo vrsto živil. Set vsebuje 6 različno velikih posodic okrogle oblike s 6 pripadajočimi pokrovi. Celoten opis »
Od

Redna cena: 24,90 €

14,94 €

* Zahtevano

12 - delni set okroglih posodic za shranjevanje živil Rosmarino

Trajno dobra cena

Opis

Posodice so izdelane iz visokokakovostne plastike in s pokrovčki na zapiranje »clip lock« hrani zagotavljajo odlično izolacijo in tesnjenje. V posodicah lahko shranjujete hrano v hladilniku, zamrzovalniku ali pa jo pogrejete v mikrovalovni pečici.

Visokokakovostni materiali ohranjajo hrano svežo dlje časa

Inovativna, natančna izdelava in uporaba preverjenih materialov zagotavljata, da hrana v posodicah ostane sveža dlje časa kot pa v običajnih tovrstnih posodah. Zaradi odličnega tesnjenja boste zavrgli manj hrane, saj bo hrana v posodicah dlje časa ohranila okus in svežino.

Posodice različnih velikosti

V setu je kar 6 posodic različnih velikosti, tako da boste v njih lahko shranjevali najrazličnejšo hrano. 6 posodic s 6 pokrovi: 1x 180 ml, 1x 400 ml, 1x 800 ml, 1x 1500 ml, 1x 2300 ml, 1x 3600 ml.

Uporaba v hladilniku, zamrzovalniku, mikrovalovni pečici in pomivalnem stroju

Posodice so uporabne v hladilniku, zamrzovalniku, mikrovalovni pečici (rezen pokrovov), pomivate pa jih lahko tudi v pomivalnem stroju.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • Posodice za shranjevanje najrazličnejše hrane.
  • Zračno in nepropustno tesnjenje ohranja hrano užitno dlje časa.
  • Posodice se ne navzemajo barve ali vonja shranjenega živila.
  • Uporaba v hladilniku, zamrzovalniku in mikrovalovni pečici (pokrovi niso uporabni v mikrovalovki).
  • Posodice lahko operete tudi v pomivalnem stroju.
  • Enostavno zapiranje in odlično tesnjenje: zapiranje s sistemom »clip lock«.
  • Brez BPA: brez zdravju škodljivih primesi.
  • V setu 6 okroglih posodic s 6 pokrovi: 1x 180 ml, 1x 400 ml, 1x 800 ml, 1x 1500 ml, 1x 2300 ml, 1x 3600 ml.
Sestava
plastika PP, silikon

Razlogi za nakup

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-aDostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. Če želite naročiti izdelek v nestandardni dimenziji, nam pošljite povpraševanje na info@vitapur.si ali pokličite na 03 292 79 90.

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek