Rosmarino Lesena zajemalka za testenine Rosmarino

Naraven izgled akacijevega lesa in dizajn, ki deluje pristno in vaši kuhinji daje poseben izgled. Celoten opis »
Od

Redna cena: 7,90 €

Vaša cena od: 3,95 €

* Zahtevano

Razlogi za nakup

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Mesec Svlianitovih brisač

 

Rosmarino Black Lava Stone

 

Opis

Lesena zajemalka za testenine Rosmarino je nepogrešljiva tako v moderni kot tradicionalni kuhinji. Natančno oblikovana kuhalnica je povsem gladka in izredno prijetna na dotik. Vaše posode ne poškoduje in je tako primerna tudi za posode z občutljivim premazom. Nazobčana zajemalka je oblikovana posebej za zajemanje testenin, še posebej špagetov.

Lesena zajemalka predvsem za testenine

Lesena zajemalka za testenine Rosmarino je povsem klasične oblike, ki pa je posebej nazobčana in je tako primerna za zajemanje testenin, predvsem špagetov. Preprosta oblika, a moderen dizajn.

Trpežen akacijev les

Zajemalka za testenine je izdelana iz akacijevega lesa. Akacijev les je rumenorjave ali zlatorjave barve. Je trd, elastičen in zelo upogljiv.

Les je med obstojnejšimi, saj je njegova življenjska doba izredno dolga. Zaradi visoke odpornosti je tako ta les primeren tudi za izdelavo kuhinjskih pripomočkov.

Zaščitni premaz za obstojnost

Za daljšo obstojnost je zajemalka za testenine premazana z zaščitnim premazom. Premaz je naraven, brez barve, vonja in okusa ter zdravju prijazen in neškodljiv.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • Priročna lesena zajemalka: za zajemanje testenin.
  • Naraven izgled: domač in tradicionalen pridih.
  • Iz akacijevega lesa: trden in obstojen les.
  • Primerna za uporabo tudi pri posodah z občutljivim premazom.
  • Dimenzija: 32 x 6,5 cm x 1,4 cm.
Sestava Ne
Vzdrževanje Zajemalka za testenine je enostavna za čiščenje. Dovolj je, da jo sperete z vodo in obrišete s suho krpo. Za akacijev les je namreč značilno, da se hitro suši.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico.
 

Dostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek

Značke izdelka