Akcija 1+1 GRATIS! Izberite 2 izdelka z oznako 1+1 gratis (enake barve), najugodnejšega ali enake vrednosti vam podarimo.   Izkoristite zdaj >>

Vikedn 1+1 GRATIS

0

Rosmarino Rotacijski strgalnik Rosmarino

-50%
Rotacijski strgalnik Rosmarino
Manjši rotacijski strgalnik Rosmarino je primeren za strganje sira, čokolade, lešnikov. Koščke hrane vstavite v odprtino, zaprite pokrov in zavrtite ročico. Celoten opis »
Od

Redna cena: 13,90 €

6,95 €

* Zahtevano

Rotacijski strgalnik Rosmarino

Posoda Rosmarino Black Lava Stone

 

Velji nakup = večji prihranek

Opis

Za strganje manjših količin hrane je idealen tudi manjši rotacijski strgalnik. V odprtino dodate hrano, ki jo želite nastrgati in zavrtite ročico. Primerno predvsem za sir, razne oreščke in čokolado.

Rezilo iz najkakovostnejšega nerjavečega jekla

Rotacijski strgalnik ima rezilo za strganje iz nerjavečega jekla. Izjemna ostrina omogoča, da bo vaša hrana kar najboljše in najlepše nastrgana.

Rotacijski strgalnik RosmarinoVzdrževanje

Rotacijski strgalnik je enostaven za čiščenje. Preprosto ga sperete pod tekočo vodo. Lahko ga operete tudi v pomivalnem stroju.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • Rotacijski strgalnik: z vrtenjem do natančno nastrgane hrane.
  • Rezilo iz nerjavečega jekla: natančno in enakomerno strganje.
  • Hrano nastrgate s pomočjo vrtljive ročice.
  • Ogrodje iz obstojne in kompaktne plastike.
  • Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju.
  • Garancija: 1 leto.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico.
 

Dostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek