BREZPLAČNA DOSTAVA Samo 48 ur na vse izdelke za žar Rosmarino! Izkoristi ugodnost >>
Ponudba
traja še
dni
ur
:
min
:
sek
0

Hitex Letveno dno Hitex Hitoflex - električno nastavljivo

-30%
Električno nastavljivo posteljno dno za pravilno podporo telesu. V predelu nog in glave omogoča nastavitev položaja s pomočjo daljinca. Celoten opis »
Od

Redna cena: 539,90 €

377,93 €

* Zahtevano

Po naročilu
(4 - 7) dni

Letveno dno Hitex Hitoflex - električno nastavljivo

Trajno dobra cena

Opis

Letveno dno optimalno podpira vaše telo in ob možnosti individualne nastavitve trdote v srednjem delu omogoča tudi nastavljanje višine v predelu nog in glave s pomočjo daljinca.

Enostavno nastavljiva višina za udobjeEnostavno nastavljiva višina za udobje v prav vsakem trenutku

Nastavljivo posteljno dno Hitoflex omogoča električno nastavitev položaja posteljnega dna v predelu glave in nog. Višje vzglavje je še posebej priporočljivo za ljudi, ki imajo težave z dihanjem, zgago in za bolnike, ki veliko časa preživijo v postelji. Nastavljivo vzglavje je zelo priljubljeno pri tistih, ki berejo v postelji, višji naklon v predelu nog pa je odlična razbremenitev za utrujene noge.

5 letvic z regulatorji trdote omogoča boljšo prilagoditev5 letvic z regulatorji trdote omogoča boljšo prilagoditev v ledveno-bočnem predelu

Posteljno dno Hitoflex sestavlja 28 prožnih letvic. 5 letvic v ledvenem in bočnem predelu omogoča možnost individualne nastavitve trdote. V ledvenem predelu telo potrebuje več podpore, zato se letvice običajno nastavijo na trše. Bočni predel močneje pritiska na podlago, zato se letvice nastavijo na mehkejše. Posteljno dno boste tako lahko popolnoma prilagodili vašemu telesu. S tem bo ležišče bolje podpiralo vaše telo. Prilagodljivost ležišča je za vaše telo pomembna, kajti le tako je vaša hrbtenica v pravilni legi, kar omogoča tudi kakovostnejši spanec.

Naravni bukov les za odlično čvrstost ležišča

Letveno dno Hitoflex je klasično letveno dno iz kvalitetnega bukovega lesa. Letvice iz lesa listavcev so mnogo bolj trpežne in čvrste kot tiste, ki so narejene iz lesa iglavcev. Trpežni prečniki iz masivnega bukovega lesa so zato jamstvo za čvrstost in stabilnost letvenega dna, saj s svojo gostoto in masivnostjo odlično prenašajo tudi večje obremenitve.

Letveno dno omogoča boljšo zračnost vašega ležišča in podaljšuje njegovo življenjsko dobo

Letveno dno Hitoflex zaradi letvične sestave omogoča izjemno zračnost vašega ležišča. Postavitev letvic je namreč osnovana tako, da omogoča optimalno zračnost po celotni dolžini ležišča. Z letvenim dnom Hitoflex boste podaljšali tudi življenjsko dobo vašemu ležišču, ki bo ostalo suho in sveže. Ležišče naj bi vpilo kar 25 % vlage, ki jo ponoči odda človek, zato je zelo pomembno, da ležišču omogočite odlično zračnost in kroženje zraka.

Letveno dno Hitoflex – električno za ležišča iz pene in lateksa

To letveno dno je primerno za večino ležišč iz pene ali lateksa. Priporočamo, da se pred nakupom posvetujete z našim svetovalcem, ki vam bo pomagal poiskati najboljšo rešitev. Električno nastavljivo letveno dno Hitofleks ustreza vsem standardnim dimenzijam posteljnih okvirjev. Na voljo je v različnih merah.

Električno nastavljivo Letveno dno Hitex Hitoflex je izdelano po naročilu

Predpogoj za izdelavo je vnaprejšnje plačilo 40% avansa ali celotnega zneska naročila. Po oddaji naročila boste tekom delovnega dne prejeli podatke za plačilo na vaš e-poštni naslov. Dobavni rok za izdelke izdelane po naročilu je od 7 do 10 delovnih dni. Ko je plačilo avansa oziroma celotnega zneska opravljeno, bo vaše naročilo poslano v izdelavo. O dostavi boste obveščeni iz strani Pošte Slovenija ali naše osebne dostavne službe HITEX.

 

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • Iz bukovega lesa: izredna trpežnost in čvrstost.
  • Omogoča dodatno prožnost ležišča: kjer je le-to najbolj obremenjeno.
  • 5 letvic z regulatorji trdote: za prilagoditev podpore v ledveno-bočnem predelu telesa.
  • Ročno nastavljanje višine v predelu nog in glave: za še več udobja.
  • Daljinsko nastavljanje višine v predelu nog in glave: za še več udobja.
  • Posebej priporočljivo: za vse, ki imajo težave z dihanjem, zgago in za bolnike, ki veliko časa preživijo v postelji.
  • Zagotavlja odlično zračnost ležišča.
  • Podaljšuje življenjsko dobo ležišča.
  • Dimenzije: 80 x 200, 90 x 190, 90 x 200, 120 x 200, 140 x 200 cm.
Sestava

Letvice: bukov les.

Okvir: bukov les.

Kape: TPEE.

Razlogi za nakup

Električna nastavitev višine

S pomočjo daljinskega upravljalnika si boste lahko hitro in enostavno nastavili položaj letvenega dna v predelu nog in glave.

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Iz trpežnega lesa

Letvena dna so v celoti iz masivnega bukovega lesa. Dodatna trpežnost je zagotovljena.

Izdelava po meri

Lastna izdelava nam omogoča izdelovanje izdelkov po meri in vaših željah.

Podaljšuje živjenjsko dobo ležišča

Nadvložki so idealna zaščita za vaše ležišče, saj mu podaljšujejo življenjsko dobo.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-aDostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. Če želite naročiti izdelek v nestandardni dimenziji, nam pošljite povpraševanje na info@vitapur.si ali pokličite na 03 292 79 90.

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek