Ponudba črnega petka! Izbrani izdelki ŽE do -75% + brezplačna dostava! Izkoristi ugodnost >>
0

Hitex Letveno dno Hitex Hitoflex - fiksno

Kakovostno posteljno dno za pravilno podporo telesu. S 5 regulatorji trdote za prilagoditev v ledveno-bočnem predelu. Celoten opis »
Od

Redna cena: 119,90 €

83,93 €

* Zahtevano

Letveno dno Hitex Hitoflex - fiksno

Ponudba Črnega petka


85% testirancev dokazano na ležiščih Hitex boljše spi

Opis

Fiksno masivno letveno dno Hitoflex s 5 regulatorji trdote telesu nudi pravilno podporo in zagotavlja daljšo življenjsko dobo vašega ležišča.

5 letvic z regulatorji5 letvic z regulatorji trdote omogoča boljšo prilagoditev v ledveno-bočnem predelu

Posteljno dno Hitoflex sestavlja 28 prožnih letvic. 5 letvic v ledvenem in bočnem predelu omogoča možnost individualne nastavitve trdote. V ledvenem predelu telo potrebuje več podpore, zato se letvice običajno nastavijo na trše. Bočni predel močneje pritiska na podlago, zato se letvice nastavijo na mehkejše. Posteljno dno boste tako lahko popolnoma prilagodili vašemu telesu. S tem bo ležišče bolje podpiralo vaše telo. Prilagodljivost ležišča je za vaše telo pomembna, kajti le tako je vaša hrbtenica v pravilni legi, kar omogoča tudi kakovostnejši spanec.

Naravni bukov les za odlično čvrstost ležišča

Letveno dno Hitoflex - fiksno je klasično letveno dno iz kvalitetnega bukovega lesa. Letvice iz lesa listavcev so mnogo bolj trpežne in čvrste kot tiste, ki so narejene iz lesa iglavcev. Trpežni prečniki iz masivnega bukovega lesa so zato jamstvo za čvrstost in stabilnost letvenega dna, saj s svojo gostoto in masivnostjo odlično prenašajo tudi večje obremenitve.

Letveno dno omogoča boljšo zračnost vašega ležišča in podaljšuje njegovo življenjsko dobo

Letveno dno Hitoflex - fiksno zaradi letvične sestave omogoča izjemno zračnost vašega ležišča. Postavitev letvic je namreč osnovana tako, da omogoča optimalno zračnost po celotni dolžini ležišča. S fiksnim letvenim dnom Hitoflex boste podaljšali tudi življenjsko dobo vašemu ležišču, ki bo ostalo suho in sveže. Ležišče naj bi vpilo kar 25 % vlage, ki jo ponoči odda človek, zato je zelo pomembno, da ležišču omogočite odlično zračnost in kroženje zraka.

Letveno dno Hitoflex – fiksno za ležišča iz pene in lateksa

To letveno dno je primerno za večino ležišč iz pene ali lateksa. Priporočamo, da se pred nakupom posvetujete z našim svetovalcem, ki vam bo pomagal poiskati najboljšo rešitev. Fiksno letveno dno Hitoflex ustreza vsem standardnim dimenzijam posteljnih okvirjev. Na voljo je v različnih merah, ki so dobavljive takoj. Za vas ga bomo sestavili, vi pa si boste lahko po svojih željah nastavili regulatorje trdote.

Fiksno letveno dno Hitex Hitoflex je izdelano po naročilu

Predpogoj za izdelavo je vnaprejšnje plačilo 40% avansa ali celotnega zneska naročila. Po oddaji naročila boste tekom delovnega dne prejeli podatke za plačilo na vaš e-poštni naslov. Dobavni rok za izdelke izdelane po naročilu je od 7 do 10 delovnih dni. Ko je plačilo avansa oziroma celotnega zneska opravljeno, bo vaše naročilo poslano v izdelavo. O dostavi boste obveščeni iz strani Pošte Slovenija ali naše osebne dostavne službe HITEX.

 

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • Iz bukovega lesa: izredna trpežnost in čvrstost.
  • Omogoča dodatno prožnost ležišča: kjer je le-to najbolj obremenjeno.
  • 5 letvic z regulatorji trdote: za prilagoditev podpore v ledveno-bočnem predelu telesa.
  • Zagotavlja odlično zračnost ležišča.
  • Podaljšuje življenjsko dobo ležišča.
  • Dimenzije: 70 x 200, 80 x 200, 90 x 190, 90 x 200, 120 x 200 cm.
Sestava

Letvice: bukov les.

Okvir: bukov les.

Kape: TPEE.

Razlogi za nakup

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Iz trpežnega lesa

Letvena dna so v celoti iz masivnega bukovega lesa. Dodatna trpežnost je zagotovljena.

Izdelava po meri

Lastna izdelava nam omogoča izdelovanje izdelkov po meri in vaših željah.

Plačilo na obroke

Pri nakupu nad 58 eur lahko kupujete tudi na obroke. Maksimalno število obrokov je 4, pri nakupu ležišč iz lateksa pa do 12.

Podaljšuje živjenjsko dobo ležišča

Nadvložki so idealna zaščita za vaše ležišče, saj mu podaljšujejo življenjsko dobo.

Slovenski proizvod

Naše izdelke odlikuje slovenski proizvod, ki ga spremljata tradicija in preverjena kakovost.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-aDostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek

Značke izdelka