TV ponudba  Preverite odlično ponudbo iz malih ekranov. Izkoristite zdaj >>
0

Hitex Letveno dno Hitex Hitoflex - nastavljivo

-30%
Letveno dno Hitex Hitoflex - nastavljivo
Nastavljivo posteljno dno za pravilno podporo telesu. V predelu nog in glave omogoča nastavitev položaja. Celoten opis »
Od

Redna cena: 199,90 €

139,93 €

Na zalogi

Letveno dno Hitex Hitoflex - nastavljivo

Totalna odprodaja do -70%

 

Opis

Letveno dno optimalno podpira vaše telo in ob možnosti individualne nastavitve trdote v srednjem delu omogoča tudi nastavljanje višine v predelu nog in glave.

Nastavljivo letveno dnoEnostavno nastavljiva višina za udobje v prav vsakem trenutku

Nastavljivo posteljno dno Hitoflex omogoča ročno nastavitev položaja posteljnega dna v predelu glave in nog. Višje vzglavje je še posebej priporočljivo za ljudi, ki imajo težave z dihanjem, zgago in za bolnike, ki veliko časa preživijo v postelji. Nastavljivo vzglavje je zelo priljubljeno tudi pri  tistih, ki berejo v postelji, višji naklon v predelu nog pa je odlična razbremenitev za utrujene noge.

5 letvic z regulatorji trdote omogoča boljšo prilagoditev v ledveno-bočnem predelu

5 regulatorjevPosteljno dno Hitoflex sestavlja 28 prožnih letvic. 5 letvic v ledvenem in bočnem predelu omogoča možnost individualne nastavitve trdote. V ledvenem predelu telo potrebuje več podpore, zato se letvice običajno nastavijo na trše. Bočni predel močneje pritiska na podlago, zato se letvice nastavijo na mehkejše. Posteljno dno boste tako lahko popolnoma prilagodili vašemu telesu. S tem bo ležišče bolje podpiralo vaše telo. Prilagodljivost ležišča je za vaše telo pomembna, kajti le tako je vaša hrbtenica v pravilni legi, kar omogoča tudi kakovostnejši spanec.

Naravni bukov les za odlično čvrstost ležišča

Letveno dno Hitoflex - nastavljivo je klasično letveno dno iz kvalitetnega bukovega lesa. Letvice iz lesa listavcev so mnogo bolj trpežne in čvrste kot tiste, ki so narejene iz lesa iglavcev. Trpežni prečniki iz masivnega bukovega lesa so zato jamstvo za čvrstost in stabilnost letvenega dna, saj s svojo gostoto in masivnostjo odlično prenašajo tudi večje obremenitve.

Letveno dno omogoča boljšo zračnost vašega ležišča in podaljšuje njegovo življenjsko dobo

Letveno dno Hitoflex - nastavljivo zaradi letvične sestave omogoča izjemno zračnost vašega ležišča. Postavitev letvic je namreč osnovana tako, da omogoča optimalno zračnost po celotni dolžini ležišča. Z letvenim dnom boste podaljšali tudi življenjsko dobo vašemu ležišču, ki bo ostalo suho in sveže. Ležišče naj bi vpilo kar 25 % vlage, ki jo ponoči odda človek, zato je zelo pomembno, da ležišču omogočite odlično zračnost in kroženje zraka.

Letveno dno Hitoflex - nastavljivo je primerno za vse postelje

To letveno dno je primerno za vsa ležišča, prav tako pa bo kot ulito ustrezalo posteljnim okvirjem s stranskimi letvami po celotni dolžini, vseh mer. Na voljo je namreč v različnih merah.

Naročilo:

Rok izdelave letvenega dna je približno 7 dni.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • Iz bukovega lesa: izredna trpežnost in čvrstost.
  • Omogoča dodatno prožnost ležišča: kjer je le-to najbolj obremenjeno.
  • 5 letvic z regulatorji trdote: za prilagoditev podpore v ledveno-bočnem predelu telesa.
  • Ročno nastavljanje višine v predelu nog in glave: za še več udobja.
  • Posebej priporočljivo: za vse, ki imajo težave z dihanjem, zgago in za bolnike, ki veliko časa preživijo v postelji.
  • Zagotavlja odlično zračnost ležišča.
  • Podaljšuje življenjsko dobo ležišča.
  • Dimenzije: 70 x 200, 80 x 200, 90 x 190, 90 x 200, 120 x 200 cm.
Sestava

Letvice: bukov les.

Okvir: bukov les.

Kape: TPEE.

Razlogi za nakup

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Iz trpežnega lesa

Letvena dna so v celoti iz masivnega bukovega lesa. Dodatna trpežnost je zagotovljena.

Podaljšuje živjenjsko dobo ležišča

Nadvložki so idealna zaščita za vaše ležišče, saj mu podaljšujejo življenjsko dobo.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-aDostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek

Značke izdelka