0

Rosmarino Lonček za mleko Rosmarino Gold Stone

-50%
Lonček za mleko Rosmarino Gold Stone

Še boljša, učinkovitejša in z dodelanim dizajnom. Govora je o posodi Rosmarino Gold Stone z učinkom vročega kamna, ki  omogoča naraven način priprave hrane, z bistveno manj maščobami. 

Celoten opis »
Od

Redna cena: 17,90 €

8,95 €

* Zahtevano

Lonček za mleko Rosmarino Gold Stone

Zmagovalci meseca -70%

Opis

Lonček za mleko Gold Stone omogoča hitro segrevanje tako mleka kot tudi ostalih tekočin, pri tem pa se vam ne bo popolnoma nič prismodilo oz. oprijelo samega dna.

Posoda z oznako PFOA FREE

Lonček za mleko ne vsebuje zdravju škodljivega svinca in kadmija oz. natančneje ne vsebuje perfluorooktanoidne kisline, ki jo nekateri proizvajalci uporabljajo za izdelavo neoprijemljivega premaza posod iz teflona. Snov je ob nepravilni uporabi takšne posode lahko zelo zdravju škodljiva.

Sodobna tehnologija z učinkom vročega kamna

Posoda Rosmarino Gold Stone z učinkom »vročega kamna« nadgrajuje izjemno uspešno različico posode Hot Stone. Omogoča edinstven pristop h kuhanju, saj sodobna tehnologija do popolnosti sovpada z enim najstarejših in najbolj pristnih načinov priprave hrane – na kamnu. Posoda z učinkom »vročega kamna« omogoča najbolj naraven način kuhanja, kar ste si ga lahko zamislili v domači kuhinji! Z njo boste hrano pripravili hitro, enostavno in predvsem zdravo! Linijo Gold Stone smo dopolnili tudi z priročnim lončkom za mleko, ki bo zagotovo postal nepogrešljiv pripomoček v vaši kuhinji.

Dodelan dizajn za vse kuharske navdušence

Posodo Rosmarino Gold Stone smo še dodatno oplemenitili z dodelanim dizajnom, lonček pa ima še posebej oblikovan ergonomski ročaj.

Poseben mineralni premaz za kuhanje brez prijemanja

V lončku za mleko Gold Stone boste enostavno, brez prijemanja segrevali tako mleko kot tudi ostale tekočine. Neoprijemljiv mineralni nanos posode je narejen po posebnem in tehnološko naprednem postopku, ki omogoča zdrav in enostaven način kuhanja, kot so ga poznali nekoč.

 

 Vzdrževanje

Posoda Gold Stone je enostavna za čiščenje. Lahko jo operete tudi v pomivalnem stroju.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
 • Primeren za vsa kuhališča, razen za indukcijska.
 • Posoda vsebuje oznako PFOA FREE, kar pomeni, da ne vsebuje zdravju škodljivih primesi.
 • Neoprijemljiv še trpežnejši mineralni premaz: brez prijemanja.
 • Kuhanje z minimalno količino maščob.
 • Odlična razporeditev toplote: enakomerno in hitrejše kuhanje.
 • Večnamenski lonček: za segrevanje mleka in ostale tekočine.
 • Večslojna posoda: za najboljšo odpornost.
 • Posebej oblikovani ergonomski ročaji: se ne pregrevajo in omogočajo lažji oprijem.
 • Izjemno odporen na praske.
 • Izjemno odporen na visoke temperature.
 • Zmanjša porabo energije.
 • Enostavno čiščenje: tudi v pomivalnem stroju. 
 • Moderen videz kamna.
 • Dimenzija: premer 11 cm.
 • Volumen: 750 ml.

Razlogi za nakup

Čiščenje v pomivalnem stroju

Čiščenje je povsem enostavno, saj izdelke lahko operete v pomivalnem stroju.

Enostavno vzdrževanje

Vsa posoda je povsem enostavna za čiščenje, saj ne potrebuje dodatnega drgnjenja.

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Odlična razporeditev toplote

Večplastnost ali posebna tehnologija ThermoFlow daje posodi lastnost odlične razporeditve toplote, kar pripomore k hitrejšemu kuhanju.

Prevleka proti prijemanju

Posebna prevleka onemogoča prijemanje, tako da boste posodo tudi lažje očistili.

Prihranek energije

Varčno zasnovana konstrukcija posod vam prinaša prihranek pri energiji.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-aDostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek