0

Rosmarino Nizki pekač Rosmarino Gold Stone

-70%
Pekač Rosmarino Gold Stone (44,5 x 27,5 x 2 cm) omogoča pripravo hrane z minimalno količino maščob. Nizki pekač je odličen za peko pice, raznih pit in seveda ostale hrane po izbiri. Celoten opis »
Od

Redna cena: 24,90 €

7,47 €

* Zahtevano

Nizki pekač Rosmarino Gold Stone

Trajno dobra cena

Opis

Pekač Rosmarino Gold Stone omogoča pripravo hrane z minimalno količino maščob. Nizki pekač je odličen za peko pice, raznih pit in seveda ostale hrane po izbiri.

Pekač z oznako PFOA FREE

Premaz pekača Rosmarino Gold Stone ne vsebuje perfluorooktanojske kisline (PFOA), ki je dokazano škodljiva in jo nekateri proizvajalci še vedno uporabljajo za izdelavo premazov za posodo. Prav tako premaz pekača ne vsebuje drugih škodljivih snovi.

Sodobna tehnologija »hot stone«, učinek »vročega kamna«

Pekač Rosmarino Gold Stone z učinkom »vročega kamna« omogočajo edinstven pristop h kuhanju. Sodobna tehnologija do popolnosti nadgrajuje enega najstarejših in najbolj pristnih načinov priprave hrane – na kamnu. Pekač z učinkom »vročega kamna« omogočajo najbolj naraven način pečenja, kar ste si ga lahko zamislili v domači kuhinji! Z njim boste hrano pripravili hitro, enostavno in predvsem zdravoz malo maščobami!

Kuhajte z minimalno količino maščob in brez prijemanja

Priprava hrane s pekačem Gold Stone je enostavna, saj se hrana med peko ne prijema površine posode. Neoprijemljiv, še trpežnejši mineralni nanos pekačev je narejen po posebnem in tehnološko naprednem postopku, ki omogoča pečenje brez dodatnih maščob, kar pomeni zdrav in enostaven način pripravljanja hrane, zato se poslovite od nezdravih maščob in se prepustite primarnemu, odličnemu okusu hrane, kot so ga poznali nekoč.

Dodelan dizajn in barva za vse kuharske navdušence

Pekače Rosmarino Gold Stone smo še dodatno oplemenitili z zlato barvo in oblikami, ki omogočajo pripravo raznovrstne hrane. Zaradi dodelanega dizajna lahko hrano pred gosti brez zadržkov postrežete tudi v pekačih.

Hrana zadrži vse potrebne vitamine in minerale

Ena največjih prednosti pekačev Gold Stone je v tem, da ima hrana unikaten, izjemen okus, ki se mu, ko ga enkrat okusite, preprosto ne morete več upreti. Pečenje namreč poteka le v lastnih sokovih mesa, rib, zelenjave …, hrana pa med pečenjem zadrži tudi vse potrebne hranljive snovi. Bolj naravno, sveže in zdravo preprosto ne gre. Naravna priprava hrane in čudovito mamljiva okus in vonj jedi pa sta mogoča le s pekači Gold Stone.Vzdrževanje

Pekači Rosmarino Gold Stone so enostavni za čiščenje. Lahko jih operete tudi v pomivalnem stroju.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • Pekač vsebuje oznako PFOA FREE, kar pomeni, da ne vsebuje zdravju škodljivih primesi.
  • Neoprijemljiv, še trpežnejši mineralni premaz: brez prijemanja.
  • Pečenje z minimalno količino maščob.
  • Odlična razporeditev toplote: enakomerno in hitrejše pečenje.
  • Hrana zadrži minerale in vitamine, ki jih naše telo potrebuje za zdravo delovanje.
  • Izjemno odporen na visoke temperature.
  • Zmanjša porabo energije.
  • Enostavno čiščenje: tudi v pomivalnem stroju.
  • Moderen, svetlejši videz.
  • Dimenzija: 44,5 x 27,5 x 2 cm.

Razlogi za nakup

Čiščenje v pomivalnem stroju

Čiščenje je povsem enostavno, saj izdelke lahko operete v pomivalnem stroju.

Enostavno vzdrževanje

Vsa posoda je povsem enostavna za čiščenje, saj ne potrebuje dodatnega drgnjenja.

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Kuhanje z manj maščobami

Za kuhanje ne potrebujete velikih količin maščob. Pripravite zdrave in okusne obroke.

Odlična razporeditev toplote

Večplastnost ali posebna tehnologija ThermoFlow daje posodi lastnost odlične razporeditve toplote, kar pripomore k hitrejšemu kuhanju.

Prevleka proti prijemanju

Posebna prevleka onemogoča prijemanje, tako da boste posodo tudi lažje očistili.

Prihranek energije

Varčno zasnovana konstrukcija posod vam prinaša prihranek pri energiji.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-aDostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. Če želite naročiti izdelek v nestandardni dimenziji, nam pošljite povpraševanje na info@vitapur.si ali pokličite na 03 292 79 90.

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek