Črni petek do -75% Izkoristi izjemno ponudbo! Pohiti, zaloge kopnijo. Več >>
Samo
še
00
DNI
00
UR
00
MIN
00
SEK

Vaša košarica je trenutno prazna.

Skupni znesek nakupa (z DDV): 0,00 €
Na blagajno
Meni
DOSTAVA = 1,99 €
DOSTAVA = 1,99 €
Ponudba Črnega petka
Ponudba Črnega petka
Za kreativno ustvarjanje otrok so sedaj na voljo pisane kocke Kiddo Bencinska postaja za različne, tudi zahtevnejše izzive.

Kiddo Kocke Kiddo Bencinska postaja

Za kreativno ustvarjanje otrok so sedaj na voljo pisane kocke Kiddo Bencinska postaja za različne, tudi zahtevnejše izzive.
Od
Redna cena: 49,90 €
14,97 € -70%

* Zahtevano

Kocke Kiddo Bencinska postaja
-70% 49,90 € 14,97 €
Ni na zalogi Izbrani izdelek trenutno ni na zalogi.

Opis

Kiddo Bencinska postaja – poučno in kreativno ustvarjanje

Otroci bodo s kockami Kiddo Bencinska postaja ustvarjali na poučen, vendar zabaven način. Kocke Kiddo za vaše otroke predstavljajo koristno preživljanje prostega časa. Spodbujajo k domišljiji in h kreativnemu ustvarjanju.

Pisane barve in različni deli za sestavljanje različnih likov in oblik

Set vsebuje kocke iz trpežne in obstojne plastike, pisanih barv. Omogoča sestavljanje različnih likov in oblik. Zabaven način raziskovanja in ustvarjanja tako za dečke kot deklice v starosti, ko otroci rešujejo zahtevnejše izzive. Domišljija nima meja. Otroci se bodo s tematskimi kockami pobliže spoznali z bencinsko črpalko in z njenim delom.

Kompatibilnost z ostalimi kockami

Če imate doma že kocke katerih koli drugih znamk, so kocke Kiddo Bencinska postaja 100 % kompatibilne z njimi oz. z vsemi vodilnimi znamkami kock.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • Set vsebuje 351 delov.
  • Kompatibilne z vsemi kockami.
  • Klasične kocke in mešanica tematskih likov na temo bencinske postaje.
  • Za ustvarjanje različnih likov in oblik.
  • Trpežna in obstojna plastika.
  • Za otroke starejše od 6 let.

Plačilo, dostava in vračila

Hitra dostava

Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 

Nakup brez tveganja

Zagotavljamo nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni..

Različni načini plačila

Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-a.

Ocene in mnenja

0.0
0 mnenj
Oceni izdelek