Rosmarino Ponev 3PLY Rosmarino - 24cm

Ponev 3PLY odlikuje neuničljivo jeklo iz 3 plasti po celotni površini. Kuhanje še nikoli ni bilo tako enostavno! Celoten opis »
Od

Redna cena: 79,90 €

od 31,96 €

* Zahtevano

Razlogi za nakup

3-plastno dno

S 3-plastnim dnom v kombinaciji jekla in aluminija je dosežena večja prevodnost toplote.

Čiščenje v pomivalnem stroju

Čiščenje je povsem enostavno, saj izdelke lahko operete v pomivalnem stroju.

Enostavno vzdrževanje

Vsa posoda je povsem enostavna za čiščenje, saj ne potrebuje dodatnega drgnjenja.

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Izbira profesionalnih kuharjev

Tudi profesionalni kuharji se odločajo za posodo Rosmarino. Vrhunski materiali in čudovit dizajn prepričajo vsakega odličnega kuharja.

Kuhanje z manj maščobami

Za kuhanje ne potrebujete velikih količin maščob. Pripravite zdrave in okusne obroke.

Odlična razporeditev toplote

Večplastnost ali posebna tehnologija ThermoFlow daje posodi lastnost odlične razporeditve toplote, kar pripomore k hitrejšemu kuhanju.

Prevleka proti prijemanju

Posebna prevleka onemogoča prijemanje, tako da boste posodo tudi lažje očistili.

Prihranek energije

Varčno zasnovana konstrukcija posod vam prinaša prihranek pri energiji.

Vrhunsko nerjaveče jeklo

Nerjaveče jeklo je praktično neuničljivo, odlično pa prevaja tudi toploto. Jekleni izdelki predstavljajo vrh kakovostnega kuhanja.

Za vse kuhalne površine

Posoda je uporabna na vseh kuhalnih površinah: na plinskih štedilnikih, na indukcijski in steklokeramični plošči.

Novo hibridno ležišče Hitex ZEN

 

Opis

3-slojna jeklena posoda predstavlja vrh kakovostnega kuhanja. Zaradi svojih izjemnih lastnosti je izredno priljubljena med profesionalnimi kuharji in zelo razširjena tudi v domači kuhinji med tistimi, ki od posode pričakujejo le največ.

3-slojnost posode za visoko trpežnost

Vrhunska 3-slojnost (jeklo, aluminij, jeklo) je jamstvo za trpežno posodo, ki jo boste lahko uporabljali vrsto let.  Posodo 3PLY v celoti sestavljajo 3 plasti, ne le dno, ampak tudi stene same posode. Posoda je tudi popolnoma neobčutljiva na toplotne šoke in praske. Zaradi izjemnih lastnosti je najbolj priljubljena med profesionalnimi kuharji.

Odlična razporeditev toplote za enakomerno kuhanje

Zasnova 3-plastne posode omogoča pripravo hrane na zelo zmernem ognju. Samo nizka ali srednja vročina sta dovolj, da bo priprava hrane več kot odlična. Toplota se enakomerno porazdeli po celotni površini posode, ne samo na dnu, kar vzpostavlja idealne pogoje za hitro in učinkovito kuhanje. Pri običajnih posodah se prej segreje dno, stene pa kasneje, kar povzroči neenakomerno kuho in lahko povzroči, da je nekatera hrana zažgana, druga pa premalo pečena ali kuhana. Sama 3-slojnost omogoča daljše zadrževanje temperature v posodi tudi po kuhanju, s čimer ostaja hrana v posodi dlje časa topla in primerna za postrežbo.

Enostavno kuhanje: merilna skala

Za natančno merjenje količin ne potrebujete posebne merilne posodice, saj je merilec že vrisan v notranjosti same posode. Ročaji so narejeni tako, da se ne segrevajo.

V pripravljenih obrokih se ohrani poln okus in vsa pomembna hranila

3-plastna posoda in odlično prilegajoč se pokrov omogočata kuhanje in dušenje z zelo malo vode oz. tekočine. Hrana, skuhana v posodi 3PLY, tako zadrži vse potrebne vitamine in minerale ter ohrani hranila, potrebna za zdravje, moč in dobro počutje.

Najvišji nivo higiene, preprosto čiščenje in vzdrževanje

Jeklena posoda je nezahtevna za vzdrževanje in čiščenje, saj notranjost iz nerjavečega jekla hitro in enostavno očistimo. Primerna je tudi za pomivalni stroj. 

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
 • Primerna za vse kuhalne površine, tudi za indukcijo.
 • Posoda vsebuje oznako PFOA FREE, kar pomeni, da ne vsebuje zdravju škodljivih primesi.
 • Izdelana iz najkakovostnejšega, 18/10 nerjavečega jekla: izjemna odpornost na praske.
 • 3PLY, triplastnost po celotni površini: jeklo, aluminij, jeklo: za izjemno prevodnost toplote.
 • Hrana se enakomerno kuha in ostane dlje časa topla.
 • Posebej oblikovan rob posode: za lepše in enostavno odlivanje.
 • Merilna skala v notranjosti posode.
 • CoolFeel ročaj: se ne segreva.
 • Ekonomičnost: varčevanje z energijo in krajši čas kuhanja.
 • 20-letno jamstvo.
 • Preprosto čiščenje in vzdrževanje: primerna za pomivalni stroj.
 • Dimenzija: 24 x 6,5 cm.
Sestava Ne
Vzdrževanje

Posoda je primerna za pomivalni stroj.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico.
 

Dostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek